160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Iğdır'da 73 Yaşındaki Zanlı 2 Yengesini Öldürdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Iğdır'da 73 Yaşındaki Zanlı 2 Yengesini Öldürdü
Abone ol
Iğdır’da iki yengesini öldüren 73 yaşındaki zanlı, köy yoluyla ilgili tartışma nedeniyle öfkelendiğini ve cinayeti bu yüzden işlediğini söyledi.

Iğdır’ın Aralık ilçesinde yaşanan akıl almaz cinayetin perde arkası ortaya çıktı.

İki yengesini silahla öldüren 73 yaşındaki M.Ç., ifadesinde, köy yolunu kullanması nedeniyle köylülerle yaşadığı tartışmalar yüzünden yengelerine öfke duyduğunu ve cinayetleri bu nedenle işlediğini söyledi.

28 Mayıs’ta Aralık ilçesine bağlı Hacıağa köyünde meydana gelen olayda, M.Ç. isimli şahıs, köyde yaşayan yengeleri Hatun Çakmakcı (59) ve Elmas Çakmakcı’yı (52) tabancayla vurarak öldürdü.

Cinayetin ardından kaçan zanlı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından Yüzbaşılar köyü kırsalında yakalanarak gözaltına alındı.

M.Ç., çıkarıldığı mahkemece “kasten öldürme” suçundan tutuklandı.

İfadesinde köyde dışlandığını, köylülerin evinin önünden geçmesini istemediğini belirten M.Ç., kardeşlerinin eşlerinin bu duruma rağmen köy halkının yanında durduklarını söyledi.

Cinayetleri planlamadığını, o an öfkesine yenik düştüğünü anlatan zanlı, olay sonrası tabancayı su kanalına attığını ve yakınlarıyla vedalaştıktan sonra jandarma tarafından yakalandığını belirtti.

M.Ç. ifadesinde pişman olduğunu da dile getirdi.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantepte altın kemer Feyzullah Aktürkün Önceki Haber

Gaziantepte altın kemer Feyzullah Aktürk...

Ankarada çıkan yangında iki ev hasar gördü Sonraki Haber

Ankarada çıkan yangında iki ev hasar gör...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar