29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3762
EURO35.0141
ALTIN2325.4

Hırsızların deprem fırsatçılığı pes dedirtti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hırsızların deprem fırsatçılığı pes dedirtti
Abone ol
GAZİANTEP'TE CİDDİ HASARA YOL AÇAN İKİ BÜYÜK DEPREM SONRASI ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDERKEN 'YİNE DEPREM OLACAK' DİYEREK VATANDAŞLARI EVLERİNDEN UZAKLAŞTIRAN ŞAHISLARIN BOŞ EVLERE GİREREK DEĞERLİ EŞYALARI ÇALMAYA ÇALIŞTIKLARI İDDİASI YÜREKLERİ SIZLATTI.

Gaziantep’te kurtarma çalışmaları devam ederken, ’yine deprem olacak’ deyip vatandaşları evlerinden uzaklaştıran şahısların, girdikleri evlerden değerli eşyaları çalmaya çalıştıkları iddiası yürekleri sızlattı. Emniyet personelleri vatandaşları art niyetli şahıslara karşı uyarırken, iddialarla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7 ve Elbistan merkezli 7.6’lık iki büyük depremin ardından bölgedeki pek çok il, ilçe ve köyde olduğu gibi Gaziantep’te de yıkma uğrayan binalarda arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yaşanan depremlerin ardından günlerdir evine giremeyen ve artçı sarsıntılarla korku dolu anları yaşayan vatandaşların tedirginlikleri ile üzüntülerini ise art niyetli iddialar daha da katlıyor.



Kendilerini AFAD görevlisi olarak tanıtarak art niyetli hedeflerine ulaşmaya çalışıyorlar


Kentte özellikle iki gündür çok büyük bir depremin daha yaşanacağı söylentisini kulaktan kulağa, sosyal medya kanalıyla ve kendilerini AFAD görevlisi olarak tanıtarak yayan art niyetli bazı şahısların, vatandaşları evlerinden uzaklaştırdıktan sonra boş evlere girerek değerli eşyaları çalmaya çalıştıkları iddia edildi. Ortaya atılan bu iddialarla ilgili harekete geçen emniyet personelleri ise ses kayıtları ile vatandaşları art niyetli şahıslara karşı uyardı. Fırsatçıların, yaşanan bu denli bir afette bile art niyetli davranması ise pes dedirtti. Ortaya atılan iddialarla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsunda eğitim camiasından depremzedelere sıcak yemekÖnceki Haber

Samsunda eğitim camiasından depremzedele...

Adnan Bozandan birlik beraberlik çağrısıSonraki Haber

Adnan Bozandan birlik beraberlik çağrısı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar