Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
21 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Hilaltepe mesire alanında mangallar, yaz ayında yanmaya başlayacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hilaltepe mesire alanında mangallar, yaz ayında yanmaya başlayacak
Abone ol
CUMAYERİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KOLOĞLU’NUN GİRİŞİMLERİ İLE İLÇEYE KAZANDIRILAN HİLAL TEPE MESİRE ALANINDA ÇALIŞMALAR TÜM HIZI İLE DEVAM EDİLİRKEN, VALİ CEVDET ATAY BÖLGEDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

DÜZCE (İHA) – Düzce’nin Cumayeri ilçesinde yapımı devam eden Hilaltepe mesire alanında çalışmalar tüm hızı ile devam edilirken, yaz ayında vatandaşların kullanımına açılacağı öğrenildi.


Cumayeri ilçesinde turistik alan olarak düzenleme çalışmaları yapılan Hilaltepe mesire alanında Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun girişimleri ile inşaat çalışmalarına devam ediliyor. Gözle görülür değişimin olduğu Hilaltepe mesire alanında son yapılan çalışmaları Düzce Valisi Cevdet Atay inceledi. Düzce Valisi Cevdet Atay’a Gölyaka Kaymakamı Fahri Onay, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Mevlüt Şanlı Şimşek ile ilgili kurum temsilcileri de eşlik etti. Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, katılımcılara yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verirken, Hilaltepe mesire alanının bu yaz aylarında hizmete açılması bekleniyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bora: Amaç sektörde lider olabilmek” Önceki Haber

Bora: Amaç sektörde lider olabilmek”

Yenilenen Saadetdere Kaplıca Tesisi hizmete açıldı Sonraki Haber

Yenilenen Saadetdere Kaplıca Tesisi hizm...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar