160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Hekimlere adli muayene ve raporlama eğitimi verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hekimlere adli muayene ve raporlama eğitimi verildi
Abone ol
Düzce Sağlık Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Eğitimde Hekimlere Adli Muayene Ve Raporlama Işlemlerinin Istanbul Protokolü Ve Uluslararası Standartlara Uyumunun Sağlanması Eğitimi Düzenlendi.

DÜZCE(İHA) – Düzce Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimde hekimlere adli muayene ve raporlama işlemlerinin İstanbul protokolü ve uluslararası standartlara uyumunun sağlanması eğitimi düzenlendi.

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda ilde görev yapan hekimlere eğitim verildi. Atatürk Devlet Hastanesi konferans salonunda düzenlenen ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bora Büken tarafından verilen eğimde, İstanbul Protokolünde belirtilen ilkelere göre; hekimlerin, getirilen başvuran kişiyi hasta olarak kabul etme, tıp etiğine, iyi hekimlik değerlerine uygun davranma ve sağlık durumunu belgeleme, insan hakları konusunda mesleki ve hukuki sorumluluğu konularında eğitim verildi.

Eğitim sonrasında katılımcılara katılım belgeleri Prof. Dr. Bora Büken tarafından verildi.

Söz konusu eğitime hafta boyunca devam edilecektir.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Din görevlileri kahvaltıda bir araya geldi Önceki Haber

Din görevlileri kahvaltıda bir araya gel...

Hamsi ve mezgit tezgahlarda 80 liradan alıcı buluyor Sonraki Haber

Hamsi ve mezgit tezgahlarda 80 liradan a...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar