160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hatay'da Zabıta 19.765 Lira Toplayan Dilenciyi Yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hatay'da Zabıta 19.765 Lira Toplayan Dilenciyi Yakalandı
Abone ol
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), dilencilere karşı etkin denetimlerini sürdürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), dilencilere karşı etkin denetimlerini sürdürüyor.

HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı, Hatay genelinde halkın huzurunu muhafaza etmek, asayişi sağlamak ve dilencilere karşı faaliyetler yürütmek gibi konularda düzenli aralıklarla denetimlerini gerçekleştiriyor.

Zabıta ekipleri, rutin devriye esnasında Antakya'nın Haraparası Mahallesinde, vatandaşların dini ve manevi duygularını istismar ederek bir günde 19 bin 765 lira toplayan bir dilenciyi yakaladı.

Yakalanan dilenciye idari yaptırım tutanağı düzenlendi ve üzerinden çıkan paraya kamuya aktarılmak üzere el konuldu.

Yetkililer, kolay yoldan para kazanmayı meslek edinmiş dilencilerin, vatandaşların manevi duygularına dokunarak kısa sürede yüksek miktarda para topladığını belirtti.

Vatandaşları bu tür kişilere karşı dikkatli olmaları konusunda uyaran yetkililer, dilencilere para verilmemesi gerektiğinin altını çizdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, halkın huzuru ve güvenliği için denetimlerine aralıksız devam edeceğini vurguladı.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kütahyada uyuşturucu operasyonu: 10 kilo eroin ele geçirildiÖnceki Haber

Kütahyada uyuşturucu operasyonu: 10 kilo...

75 ülkenin gençleri Boğaz turu yaptıSonraki Haber

75 ülkenin gençleri Boğaz turu yaptı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar