160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Hatayda minik Eymenin annesi de enkazdan sağ olarak çıkartıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hatayda minik Eymenin annesi de enkazdan sağ olarak çıkartıldı
Abone ol
HATAY'DA MİNİK EYMEN'İN ANNESİ DE ENKAZDAN SAĞ OLARAK ÇIKARTILDI

Hatay’da 6 yaşındaki Eymen’i enkazdan çıkartan Bahçelievler Belediyesi Arama Kurtarma Birliği, dün akşam saatlerinde de annesi Fethiye Ekizoğlu’nu kurtardı. Depremden 43 saat sonra sağ olarak kurtarılan anne Fethiye Ekizoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Dün akşam saatlerinde Hatay Antakya Odabaşı Mahallesi’ndeki 7 katlı binanın enkazından 6 yaşındaki Eymen’i sağ olarak çıkaran Bahçelievler Belediyesi Arama Kurtarma Birliği saat 23.20 sıralarında, bu kez de Eymen’in annesi Fethiye Ekizoğlu’nu kurtarmayı başardı.


Enkaz altından depremden 43 saat sonra çıkarılan Fethiye Ekizoğlu’nun genel sağlık durumunun iyi olduğu, sadece uzun süre hareketsiz kalmaktan dolayı vücudunda yumuşak doku zedelenmesi olduğu belirlendi. Ekizoğlu hastanede tedavi altına alınırken, enkaz altında kalan 6 aylık bebeğinden henüz haber alınamadı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Küçük Lamia, umutları yeşertti Önceki Haber

Küçük Lamia, umutları yeşertti

Samsunda ulaşıma kar engeli: Açılan yollar tekrar kapandı Sonraki Haber

Samsunda ulaşıma kar engeli: Açılan yoll...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar