160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hatayda 42 saat sonra enkazdan kurtarılan Fatma teyze: Hepinizi çok seviyorum

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hatayda 42 saat sonra enkazdan kurtarılan Fatma teyze: Hepinizi çok seviyorum
Abone ol
HATAY’DA 42 SAAT SONRA ENKAZDAN KURTARILAN FATMA TEYZE : HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler nedeniyle Hatay’da çöken binanın enkazı altında kalan 56 yaşındaki Fatma Çalışken, 42 saat sonra sağ olarak kurtarıldı. Enkazdan çıkartılan Çalışkan’ın kendisini kurtaran Türk askerine ilk sözleri ise “Hepinizi çok seviyorum” oldu.


Türkiye’yi derinden sarsan Kahramanmaraş depremlerinde yüzlerce kurtarma ekibi ve binlerce gönüllü enkaz altından sevindirici haber verebilmek için çalışıyor. Hatay merkezde enkaz altında kalan 56 yaşındaki Fatma Çalışkan, 42 saat sonra sağ olarak kurtarıldı. Enkazdan kurtarılan Fatma teyzenin kendisini kurtaran Türk askerine ilk sözleri ise “Hepinizi çok seviyorum” oldu.


Ekipler, yerle bir olan 8 katlı apartmanda adeta zamanla yarıştı. Bölgede bekleyen ambulansla hastaneye kaldırılan Çalışkan’ın ayaklarında ağrılar olduğu öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sakarya için kuvvetli kar uyarısıÖnceki Haber

Sakarya için kuvvetli kar uyarısı

Bir güzel haber de Diyarbakırdan geldiSonraki Haber

Bir güzel haber de Diyarbakırdan geldi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar