28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3193
EURO35.1154
ALTIN2295.2

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Savaştan seçim değerlendirmesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Savaştan seçim değerlendirmesi
Abone ol
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, önemli Bir Demokratik Mücadele örneği Sergilediklerini Belirterek,"her şeye Rağmen Başa Baş Bir Mücadele Oldu" Dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, önemli bir demokratik mücadele örneği sergilediklerini belirterek, "Her şeye rağmen başa baş bir mücadele oldu" dedi.

Savaş, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen 13. Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonuçlarını değerlendirdi.

Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Savaş, seçimlerin Türkiye’ye ve Hatay’a hayırlı olması temennisinde bulundu. Hatay’ın 6 Şubat ve sonrasında meydana gelen depremlerde yaklaşık 23 bin şehit verdiğini hatırlatan Savaş, "Hatay’dan geçici olarak farklı şehirlere göç eden hemşehrilerimizin bir bölümü 14 ve 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimlerde tüm zorluklara rağmen memleketlerine dönerek oylarını kullandı. Hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere sizler, bizler hep birlikte önemli bir demokratik mücadele örneği sergiledik" dedi.

"Başa baş bir mücadele oldu"

Ülkenin ihtiyacı olan huzur ve refah için mücadeleye devam etmeyi en doğru yol olarak gördüklerini belirten Savaş, "Sınırımızdaki sorunlar nedeniyle komşu ülkede görev yapan pek çok seçmen ve deprem nedeniyle şehrimizde bulunan çalışanlar da Hatay’da oy verdi. Her şeye rağmen başa baş bir mücadele oldu" ifadelerine yer verdi.

"Hatay’ı ayağa kaldırmak için mücadeleye devam"

Depremler ile çok büyük bir yıkım yaşayan, binlerce vatandaşını şehit veren, yüz binlerce insanın evsiz, işsiz kaldığı Hatay’ı zor şartlar altında yeniden ayağa kaldırmanın mücadelesini vermeye devam edeceğini vurgulayan Savaş, "Ne zaman yorulduğumuzu hissedersek, aklımıza Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşı’nı yürüten duacı kahramanları getiriyoruz. 40 asırlık Türk yurdu Hatay’ımızın tek rengi kutsalımız olan bayrağımızın al rengidir" değerlendirmesinde bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Polislik mesleğini tanıyıp suçtan korunma yöntemlerini öğreniyorlarÖnceki Haber

Polislik mesleğini tanıyıp suçtan korunm...

Minik bilim kahramanları yenilikçi projelerini AGÜde sergilediSonraki Haber

Minik bilim kahramanları yenilikçi proje...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar