160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Güneydoğuda hava sıcaklığında 2 ila 4 derece artış bekleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güneydoğuda hava sıcaklığında 2 ila 4 derece artış bekleniyor
Abone ol
Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Bugün Itibariyle Hafta Sonuna Kadar Hava Sıcaklığında 2 Ila 4 Derece Artış Beklediklerini Bildirdi.

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü, Güneydoğu Anadolu bölgesinde bugün itibariyle hafta sonuna kadar hava sıcaklığında 2 ila 4 derece artış beklediklerini bildirdi.

Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bölge genelinde mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, bugün başlayarak hafta sonuna kadar mevsim normallerinin üzerine çıkması beklendiği belirtildi.

Hava sıcaklıklarının bölgede 2 ila 4 derece mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin edildiği, 2 Eylül Cumartesi günü mevsim normallerine düşmesi beklendiği kaydedildi.

Açıklamada, sıcak havanın etkili olduğu bölgede kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmekte olduğu ifadelerine yer verildi.

Beklenen sıcaklık değerleri ise şöyle:

"Diyarbakır : 35-40

Şanlıurfa:35-39

Mardin:31-36

Siirt:33-38

Batman : 36-41

Şırnak:30-36"

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Göktaş: ”Bu süreçte 186 milyondan fazla ihtiyaç malzemesinin dağıtımı yapıldı”Önceki Haber

Bakan Göktaş: ”Bu süreçte 186 milyondan...

Vanda Irak plakalı otomobil kaza yaptı: 4 yaralıSonraki Haber

Vanda Irak plakalı otomobil kaza yaptı:...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar