29 Nisan, 2024, Pazartesi
DOLAR32.3962
EURO34.7909
ALTIN2440.1

Gümüş Takılar Kazaziye Sepetinde Bir Başka Güzel

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüş Takılar Kazaziye Sepetinde Bir Başka Güzel
Abone ol

Gümüş takılar günümüzde hem erkekler hem de kadınlar için popüler olmuş aksesuar türleridir. Gümüş takılar birbirinden şık ve çeşitli modelleri ile kullanıcılarına sunulur. Modern ve son dönemin modasına uygun tasarımlarla üretilen bu takılar, kullanıcılarının tercih ettiği naif ürünlerdendir. Her kesimin zevkine uygun gümüş takı ürünleri bulunur.

 

Gümüş kolye, yüzük, küpe, bileklik gibi birçok takı ürününün yapımında kullanılabilir. Bu durum takı ürünlerinin çeşit olarak da çoğalmasına yol açar. Gümüş ile üretilmiş birçok sade veya gösterişli takı ürünü bulunur. Ürünler tekli veya set şeklinde alınarak kullanılabilir.

 

Gümüş setler genellikle yüzük, küpe, kolye ve bileklikten oluşur. Kullanımı özel günlerde sıklıkla tercih edilir. Gümüş bütçeleri fazla yormayan bir materyal çeşididir. Bu yüzden hem gösteriş hem de fiyat performans açısından oldukça tercih edilir. Gümüş ürünlerin ayarı genellikle 925 ayar olmaktadır. Bu ayarın %92,5’lik oranı gümüş %7,5’lik oranı bakırdan oluşmaktadır. Bu oranlar takı ve mücevher yapımında kullanılmakta olan oranlardır. Gümüşün saf hali ile oluşturulan takı ürünleri 1000 ayardır. 1000 ayar gümüş takı ürünlerinin içerisinde farklı tür element ve metal bulunmaz. Gümüşün en saf halinden üretilen takı ürünleri daha parlak ve daha gösterişlidir. Özenli bir el işçiliğinden geçirilerek üretilirler.

 

 

Kazaziye Sepeti gümüş takı ürünleri el emeği 1000 ayar gümüş ile üretilmektedir. Gümüş kolye, yüzük, küpe, bileklik gibi birçok takı ürünü özenle işlenerek hazırlanmaktadır. Kazaziye sepeti gümüş takı ürünlerini kazaziye sanatı ile işlemektedir. Özel bir el sanatı olan bu teknik köklü geçmişi ile takı dünyasına farklı bir hava katmaktadır. Farklı sembol ve tasarımlarla üretilen Kazaziye Sepeti takı ürünleri, hem erkek hem kadınlar için farklı tasarımları ile dikkat çekmektedir. Siz de kazaziye sanatı ile oluşturulmuş farklı teknikler içeren bu ürünlere göz atmak isterseniz Kazaziye Sepeti’ni ziyaret edebilirsiniz.

 

Kazaziye Sepeti’nin Birbirinden Farklı Tasarımlara Sahip Takı Ürünleri

 

Erkekler ve kadınlar takı tasarımlarında farklı modellere eğilim gösterirler. Bu sebepten dolayı hem kadınlar hem de erkekler için farklı tasarımda birçok takı ürünü üretilir. Yalnızca bununla kalmayıp erkek takı ürünleri içerisinde ayrı, kadın takı ürünleri içerisinde ayrı birçok farklı tasarım üretilir. Her zevke uygun rahat, şık ve konforlu alanlarda kullanılabilecek takı ürünleri bulunur. Kazaziye Sepeti ürünlerinde olduğu gibi kaliteli ve dayanıklı ürünler, her ortamınıza ayak uydurarak uzun süreli kullanım imkânı sunarlar.

 

  • Gümüş Kolyeler: Kazaziye Sepeti el emeği işlemesi ile üretilen gümüş kolyeler; özel tasarımları ile incili, zümrüt taşlı, sepet örgü, aşk düğümü, nazar boncuğu, Osmanlı motifleri, şems düğümü gibi modellerle karşımıza çıkmaktadır. Sepet örgü, şems düğümü gibi semboller ile oluşturulan modeller erkek kullanıcılar için de ideal seçeneklerden biri olmaktadır. Ürünler gümüş renginin yanı sıra altın kaplama, eskitme gri renkleri ile de dikkat çekmektedir. Gösterişli kolye modelleri sevenler için uzun zirkon taşlı veya gümüş toplu 5’li kolye seçenekleri de mevcuttur.
  • Gümüş Bileklik: Her kombin ile uyum sağlayabilecek doğal taştan hazırlanmış, sepet örgü tekniği ile örülmüş, gemici düğümü yapılmış gümüş bileklik ürünleri bulunmaktadır. Bu tasarımlar kadın erkek her iki taraf içinde uygun bir şekilde hazırlanmaktadır. Bilek ölçüsü belirttiğiniz üzere size uygun ayarlanabilen bu tasarımların yanı sıra tuttuğunuz takımı yansıtacak farklı tasarımlarda bileklik modelleri de bulunmaktadır. Kişiye özel tasarlanabilen harfli veya isimli kişileştirilebilir bileklik modelleri de bu tasarımlara örnektir.
  • Gümüş Küpe: Gümüş küpeler de genellikle kadınlara hitap edecek şekilde doğal taş içeren sallantılı modeller ve inci küpeler bulunmaktadır. Kamçı, yıldız, aşk düğümü gibi örülerek elde edilen desenlerden oluşan küpe çeşitleri satışa sunulmaktadır. Geleneksel ve farklı takı ürünlerine ilgi duyuyorsanız bu ürünlere göz atmayı unutmayın.
  • Gümüş Yüzük: Kazaziye sanatı ile özenle örülen yüzükler nadide tasarımları ile dikkat çekmektedir. Yüzükler, ikili örgü, üçlü örgü, geniş örgü şeklinde tasarlanmaktadır. Siyah, beyaz, eskitme gri, kırmızı gibi renk seçenekleri bulunmaktadır. İstediğiniz ölçüye göre ayarlanan ürünler satın almak istediğinizde hızlı kargo imkânı ile sizlere ulaştırılmaktadır.

 

Kazaziye sepeti gümüş takı ürünlerinin yanı sıra erkekler için oldukça dikkat çekici olan tesbih ve püskül gibi aksesuar ürünlerinin de satışını gerçekleştirmektedir. Kazaziye sanatı ile hazırlanan tesbih ve püskül modelleri benzersiz görünümleri ile kullanıcılarının gözdesi olmaktadır. Renkli zirkon taşı, yıldız deseni, aşk düğümü gibi modellerden oluşan tesbih ve püskül ürünleri için de Kazaziye Sepeti web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Özel tasarımları ile Trabzon’dan Dünya’ya hizmet veren sitenin kampanyalı ürünlerini kaçırmayın. https://kazaziyesepeti.com/

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Galatasarayda 5 değişiklikÖnceki Haber

Galatasarayda 5 değişiklik

Antalyada orman yangınına 450 kişilik ekiple müdahale ediyorSonraki Haber

Antalyada orman yangınına 450 kişilik ek...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar