160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Gençlerin iyilik hali güçlendirilecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gençlerin iyilik hali güçlendirilecek
Abone ol
DÜZCE’DE İNTİHAR OLAYLARININ ÖNLENMESİ VE BU ALANDA YAPILAN ÇALIŞMALARIN DAHA ETKİN BİR ŞEKİLDE YÜRÜTÜLEBİLMESİ AMACIYLA MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNASYONUNDA 2022 YILININ İLK İNTİHARI ÖNLEME İL KURULU TOPLANTISI YAPILDI.

DÜZCE(İHA) – Düzce’de intihar olaylarının önlenmesi ve bu alanda yapılan çalışmaların daha etkin bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla Müdürlüğü koordinasyonunda 2022 yılının ilk İntiharı Önleme İl Kurulu toplantısı yapıldı.


Sağlık Bakanlığı Ulusal Ruh Sağlığı Eylem Planı dahilinde, Düzce’de intiharı önleme konusunda farkındalık oluşturulması, önleme çalışmalarının etkin bir şekilde yürütülmesi ve kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi amacıyla Gençlik özel gündemi ile toplantı gerçekleşti. Toplantıda, gençlerin ruh sağlığının korunması ve psikolojik dayanıklılığının artırılması amacıyla ilgili kurumlar ile işbirliği içerisinde yapılacak olan farkındalık ve önleme çalışmaları ele alındı. Öncelikli olarak Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile birlikte Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı öğrenci yurtlarında kalan üniversite öğrencilerinin iyilik halini güçlendirmek amacıyla ortak bir çalışma planı oluşturulması kararı alınarak intiharı önleme çalışmalarının etkin bir şekilde yürütülmesi hedeflendi.


Toplantı görüş ve önerilerin alınması ile sona erdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmir Babanın hayatı kitap olduÖnceki Haber

İzmir Babanın hayatı kitap oldu

Aras EDAŞ Türkiye 2.si olduSonraki Haber

Aras EDAŞ Türkiye 2.si oldu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar