160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Gençler en uzun gecelerde tefekkür için buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gençler en uzun gecelerde tefekkür için buluştu
Abone ol
Gençlerin Milli Ve Manevi Değerlerle Yetişmeleri, Sosyalleşmeleri Ve Toplumsal Dayanışmalarının Pekiştirilmesi Amacıyla Yatsı Namazını Müteakip Hem Geçen Yılın Muhasebesini Yapmak Hem Gelecek Zamanın Maddi/manevi Hedeflerini Tespit Etmek Amacıyla "en Uzun Gecede Tefekkür" Programı Adı Altında Program Düzenlendi.

Gençlerin milli ve manevi değerlerle yetişmeleri, sosyalleşmeleri ve toplumsal dayanışmalarının pekiştirilmesi amacıyla yatsı namazını müteakip hem geçen yılın muhasebesini yapmak hem gelecek zamanın maddi/manevi hedeflerini tespit etmek amacıyla "En Uzun Gecede Tefekkür" programı adı altında program düzenlendi.

Erzurum Türkiye Diyanet Vakfı Erkek Yurdu’nda düzenlenen programa konuşmacı olarak katılan Erzurum İl Müftü Yardımcısı Sebahattin Erdoğan, "Yaratılış gayemizi, Allah’a kulluğun önemini, vaktin kıymetini ve salih amelin değerini idrak edeceğimiz, kâinattaki eşsiz dengenin ve sayısız nimetin farkına varacağımız, bilinen ve bilinmeyen nice güzelliklerin yaratılışındaki hikmeti kavrayacağımız, olaylara ibret nazarıyla bakarak, ders çıkarıp, payımıza düşen sorumluluğu alacağımız, geçmişin muhasebesini yapacağımız, çok ender anları idrak ediyoruz. Böylesi güzel zamanları tefekküre ayırmak, Allah’ı tespih ederek geçirmek en büyük kazancımız olacaktır." dedi.

Programa, İl Müftü Yardımcısı Sebahttin Erdoğan’ın yanı sıra, Şube Müdürü M. Rasim Kasapoğlu, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Ahmet Gürler ve Yurt öğrencileri katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erzurumda gençlik çalıştayıÖnceki Haber

Erzurumda gençlik çalıştayı

Hollanda Krallığı Büyükelçisi Wijnands öğrencilerle buluştuSonraki Haber

Hollanda Krallığı Büyükelçisi Wijnands ö...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar