02 Ekim 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Gençler Arası Öykü Yarışmasında Hataylı Sıla Türkiye birincisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gençler Arası Öykü Yarışmasında Hataylı Sıla Türkiye birincisi
Abone ol
GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞININ DÜZENLEDİĞİ "GENÇLER ARASI ÖYKÜ YARIŞMASI”NDA HATAYLI 11. SINIF ÖĞRENCİSİ SILA ŞERİFE ALTAY TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU.

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği "Gençler Arası Öykü Yarışması”nda Hataylı 11. sınıf öğrencisi Sıla Şerife Altay Türkiye birincisi oldu.


Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2021 yılında vefat eden Türk Edebiyatının ünlü şair ve yazarlarından Sezai Karakoç anısına 13-17 ve 18-25 yaş aralığındaki gençler arasında “Bir Diriliş Öyküsü” sloganıyla Türkiye genelinde düzenlediği “III. Gençler Arası Öykü Yarışması”nda, Hatay’ın Kırıkhan ilçesi İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencisi Sıla Şerife Altay Türkiye birinciliğini elde etti.


Yarışma sonucunda birinci olan Altay’a 30 Haziran 2022 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan törende dizüstü bilgisayar takdim edilecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KPSS genel tekrar kampı başladı Önceki Haber

KPSS genel tekrar kampı başladı

OMÜ Turizm Fakültesinde mezuniyet coşkusu Sonraki Haber

OMÜ Turizm Fakültesinde mezuniyet coşkus...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar