160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Gedizde Murat Kekilli coşkusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gedizde Murat Kekilli coşkusu
Abone ol
Gediz’de Murat Kekilli Coşkusu

Kütahya’da bu yıl 19’uncusu düzenlenen Geleneksel Gediz Tarhana Festivali’nde Murat Kekilli konseri ile muhteşem bir final yapıldı. Unutulmaz bir gece yaşayan vatandalar ün sanatçının sevilen şarkılarıyla büyük coşku yaşadı.

Ünlü sanatçı Murat Kekilli, Adnan Menderes Yaşam Parkı Açık Hava Sahnesi’nde verdiği konserde, unutulmaz şarkılarını sevenleri için seslendirdi. Vatandaşların renkli bir gece geçirdiği konserin son bölümünde Murat Kekilli ve ekibine teşekkür eden Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Tarhanası ve hediye takdim ederek, alanı dolduran izleyiciye teşekkür etti.

Konsere katılanlara unutulmaz bir gece yaşatan Murat Kekilli, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan ve sahneyi dolduran binlerce vatandaşla selfie çekti.

Öte yandan konsere katılan bir vatandaş, Ortadoğu’da Filistinli Müslümanlara baskı uygulayan İsrail zulmüne karşı pankart açtı. Vatandaşın açtığı pankartta “Yıkılasın İsrail, Enkazını Göreyim” yazısı dikkat çekti. Seyircilerden büyük alkış alan pankart için “Yıkılasın İsrail” isminde şarkısı olan Murat Kekilli sessiz kaldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
D100de bariyerlere çarpan otomobil takla attı: 1 yaralı Önceki Haber

D100de bariyerlere çarpan otomobil takla...

Düzce Artistik Cimnastikte finalde Sonraki Haber

Düzce Artistik Cimnastikte finalde

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar