160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Gedizde geleneksel halı saha turnuvası başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gedizde geleneksel halı saha turnuvası başladı
Abone ol
Gediz’de Geleneksel Halı Saha Turnuvası Başladı

Kütahya’nın Gediz Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği’nin işbirliği ile düzenlenen 18. Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Belediye Başkanı ve Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Mesut Yörük tarafından turnuvanın ilk maçında başlama vuruşu ile ilk müsabakalar başladı.

14 takımın katıldığı ve 20 gün sürecek olan turnuvanın açılış törenine Kaymakam Hakan Alkan, Belediye Başkanı Necdet Akel, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Mesut Yörük, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Hakan Alkan başlama vuruşunun ardından bütün takımlara başarılar dilerken, Başkan Necdet Akel ise, “Hedefimiz birlik, beraberlik ve dostluğu kaynaştırmak. Koşabiliyorken koş sloganı kapsamında kamu, özel kurum ve kuruluşları ile dernekler arası toplamda 14 takımın katıldığı turnuvanın ilk gün maçları tamamlandı. Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ardahanda uyuşturucu satışına suçüstü: 4 kişi tutuklandı Önceki Haber

Ardahanda uyuşturucu satışına suçüstü: 4...

Sokak köpeği kazaya neden oldu, 3 yaralı Sonraki Haber

Sokak köpeği kazaya neden oldu, 3 yaralı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar