27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Gedik Piliç, 8 Martta kadın eliyle toprağa kök salıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gedik Piliç, 8 Martta kadın eliyle toprağa kök salıyor
Abone ol
Imza Attığı Sosyal Projelerde Fark Oluşturan Gedik Piliç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Anadolu Kadınının üretimine Katkı Sağladığı 50 Bin Kızılçam Ve Karaçam Tohumunu Doğaya Bıraktı.

İmza attığı sosyal projelerde fark oluşturan Gedik Piliç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Anadolu kadınının üretimine katkı sağladığı 50 bin kızılçam ve karaçam tohumunu doğaya bıraktı.

Kanatlı sektörünün önemli markalarından olan Gedik Piliç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde önemli bir farkındalık etkinliğine imza attı. Geleneksel hale gelen tohum etkinliğini sürdüren Gedik Piliç, ormanlaştırılması gereken ve ulaşılması zor alanlara ecoDrone yöntemiyle tohum atışı yapmaya başladı. Etkinlikte, Anadolu kadınının üretimine katkı sağladığı 50 bin kızılçam ve karaçam tohumu toprakla buluşturuluyor.

Gedik Piliç olarak senelerdir uyguladıkları sürdürebilirlik politikalarıyla somut adımlar atmaya devam ettiklerini belirten Gedik Piliç Yönetim Kurulu Üyesi Yağız Gedik, “Gedik Piliç olarak sürdürülebilirlik politikamız çerçevesinde bu yıl da 8 Mart’ta doğa için emek veren kadınların ellerinden toprağa kök salıyoruz. Küresel iklim krizine karşı inovatif çevre teknolojileri geliştiren bir sosyal girişim olan ecording ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğiyle 8 Mart Kadınlar Günü’nü daha anlamlı hale getirmek istedik. Ormanlaştırılması gereken ve ulaşılması zor alanlara ecoDrone ile tohum atışları yapmak üzere projemizi başlattık. İklim krizi yüzünden ekonomik ve sosyolojik olarak olumsuz etkilenen Anadolu kadınının üretimine katkı sağladığı 50 bin kızılçam ve karaçam tohumunu doğaya bırakarak, toprağa borcumuzu ödemeye devam ediyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milli Eğitim Bakanı Tekin, baba ocağında Cumhur İttifakı adayına destek istediÖnceki Haber

Milli Eğitim Bakanı Tekin, baba ocağında...

Aksarayda Roma ve Bizans dönemlerine ait 14 bin 709 sikke ve eser ele geçirildiSonraki Haber

Aksarayda Roma ve Bizans dönemlerine ait...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar