160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Geçer: “Halka hizmetin partisi, ayrısı gayrısı olmaz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Geçer: “Halka hizmetin partisi, ayrısı gayrısı olmaz”
Abone ol
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, hafta sonunu Aladağ ve Saimbeyli’de geçirerek vatandaşlarla bir araya geldi, bölgedeki ihtiyaçları yerinde inceledi ve hizmetlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, hafta sonunu Aladağ ve Saimbeyli ilçelerinde vatandaşlarla buluşarak geçirdi.

Halkın sorunlarını dinleyen, talepleri yerinde inceleyen Geçer, hem esnaf ziyaretleri yaptı hem de çeşitli mahallelerde vatandaşlarla sohbet etti.

Aladağ’da Köprücük Mengez, Sinanpaşa, Büyük Sofulu, Kökez Soğukoluk ve Kıcak mahallelerini ziyaret eden Güngör Geçer, vatandaşların talep ve isteklerini doğrudan dinledi.

Sinanpaşa Mahallesi’nde yapımı süren istinat duvarı çalışmalarını yerinde inceleyen Geçer, yetkililerden bilgi aldı. Ayrıca Aladağ’da bir çiftin nikâh şahitliğini yaparak mutluluklarına ortak oldu.

Gittiği her köy ve mahallede sıcak bir ilgiyle karşılanan Güngör Geçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın söz verdiği projeleri hayata geçirmek için tüm zorluklara rağmen çalıştıklarını belirtti.

Belediye gelirlerinde yapılan kesintilere rağmen hizmetlerin aksamadan devam ettiğini vurguladı.

Bölgedeki su sorununa da değinen Geçer, yaz aylarında yaşanan sıkıntıların çözümü için yoğun mesai harcadıklarını söyledi.

Bahçe sulamalarında içme suyunun kullanılmaması gerektiğini hatırlatan Geçer, “Kaçak su konusunu birlikte, iş birliği yaparak engelleyeceğiz.

Yedigöze Barajı’ndan Su Getirme Projesi’nden yıl sonunda halkımız yararlanmaya başlayacak. Su hayattır, suyun olmadığı yerde hayat olmaz.” dedi.

Temizlik konusunda da vatandaşlara çağrıda bulunan Geçer, “Sokaklarımızı, caddelerimizi, parklarımızı çöplerden arındırmalı, şehrimizi temiz tutmalıyız.

Yol konusundaki eksikleri de tamamlayacağız. Kim halka hizmet etmiş ve ediyorsa değerlidir.

Halka hizmetin partisi, ayrısı, gayrısı olmaz.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretleri boyunca konuşmak isteyen vatandaşları tek tek dinleyen Güngör Geçer, “Halkımızla birlikte daha güzel bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Coğrafi işaretli Karacadağ pirinci, bereketiyle toplandı Önceki Haber

Coğrafi işaretli Karacadağ pirinci, bere...

Orduda bir haftada 16 binden fazla araç ve sürücüsü denetlendi Sonraki Haber

Orduda bir haftada 16 binden fazla araç...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar