160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Gaziantepte Gez Sen Türkiye Fotoğraf sergisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantepte Gez Sen Türkiye Fotoğraf sergisi
Abone ol
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE 7’NCİSİ DÜZENLENEN ULUSLARARASI TURİZM FİLMLERİ FESTİVALİ KAPSAMINDA “GEZ SEN TÜRKİYE” FOTOĞRAF SERGİSİ DÜZENLENDİ.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 7’ncisi düzenlenen Uluslararası Turizm Filmleri Festivali çerçevesinde “Gez Sen Türkiye” Fotoğraf Sergisi düzenlendi.


Gaziantep’in kültürel ve tarihi zenginliğini yerli ve yabancı yönetmenlere tanıtmak ve bölgenin yeni filmlere ilham kaynağı olmasını sağlamak açısından önem taşıyan Uluslararası Film Festivali’nin ilk programı olan fotoğraf sergisi Botanik Bahçesi’nde düzenlenen törenle açıldı. Günübirlik düzenlenen sergiye katılan ulusal ve uluslararası sinema profesyonelleri Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülüne 2018’de layık görülen İzzet Keribar’ın da fotoğraflarının yer aldığı Türkiye ve Gaziantep’i anlatan 110 fotoğrafı inceleme fırsatı buldu. Sergiyle tarihi, kültürel, mimari, ekonomik ve turistik varlıklarıyla Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunulması amaçlanıyor.


Açılışta konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Erdem Güzelbey, “Gaziantep’te olduğunuz, sizi ağırladığımız için mutluyuz. Beraber olduğumuz bu süreçte birçok etkinlik yapacağız. Hem neşeli hem de sürprizli mekanlar göreceğiz” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başarılı performansları ödül getirdiÖnceki Haber

Başarılı performansları ödül getirdi

Eyüpsultanda çölyak hastalarına glütensiz kahvaltıSonraki Haber

Eyüpsultanda çölyak hastalarına glütensi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar