160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Galatasarayda derbi öncesi sınırdakiler kart görmedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Galatasarayda derbi öncesi sınırdakiler kart görmedi
Abone ol
Galatasaray’da Sarı Kart Sınırında Bulunan Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu Ve Sergio Oliveira, Antalyaspor Maçını Kart Görmeden Tamamladı.

Galatasaray’da sarı kart sınırında bulunan Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu ve Sergio Oliveira, Antalyaspor maçını kart görmeden tamamladı.

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray sahasında Antalyaspor ile mücadele etti. Sarı-kırmızılılar bu maç öncesinde Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu ve Sergio Oliveira sarı kart sınırında yer alıyordu. Bu 3 futbolcu mücadeleyi sarı kart görmeden tamamladı.

Maçta Kerem Aktürkoğlu ile Davinson Sanchez 11’de başlarken, Oliveira ise süre almadı. Teknik Direktör Okan Buruk’un görev vermesi halinde bu 3 futbolcu, gelecek hafta Dolmabahçe’deki Beşiktaş derbisinde oynayabilecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Biden ve Trump aynı gün ABD-Meksika sınırını ziyaret edecekÖnceki Haber

Biden ve Trump aynı gün ABD-Meksika sını...

Rus muhalif siyasetçi Pevchikh: “Navalny öldürülmeseydi esir takasında kullanılacaktı”Sonraki Haber

Rus muhalif siyasetçi Pevchikh: “Navalny...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar