160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Fenerbahçeden depremzedeler için kan bağışı kampanyası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçeden depremzedeler için kan bağışı kampanyası
Abone ol
FENERBAHÇE'NİN, ÜLKER STADYUMU'NDA DEPREMZEDELER İÇİN BAŞLATTIĞI KAMPANYA İÇİN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISINA BİRÇOK VATANDAŞ VE TARAFTAR DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR.

Fenerbahçe’nin, Ülker Stadyumu’nda depremzedeler için başlattığı kampanya için kan bağışı çağrısına birçok vatandaş ve taraftar destek vermeye devam ediyor.


Fenerbahçe, depremzedeler için kan bağışı kampanyası başlattı. Kampanyaya birçok vatandaş ve taraftar destek vermeye devam ediyor. Kızılay’la ortak bugün başlatılan kan bağışı kampanyası 17 Şubat tarihlerinde 09.00-21.00, 18 şubatta ise 10.00-22.00 saatlerinde devam edecek.



Yöngel: “Kan vermek isteyen herkesi buraya davet ediyoruz”


Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Başar Yöngel, depremde hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyerek, "Üzücü günler yaşıyoruz. Malum deprem birçok vatandaşımızı aramızdan aldı. Türk Kızılay’ı olarak bizler Türkiye’nin kan ihtiyacını karşılıyoruz. Depremin ilk günlerinde bölgeye stok kan ürünlerimizden gönderdik. Kan bağışı süre gelen bir ihtiyaç. Hastanede yatan hasta sayısı arttı, depremden bir sürü yaralı insan kurtarıldı. Kan ihtiyacı devam ediyor. Bunun için biz sivil toplum örgütleriyle, spor kulüpleriyle büyük organizasyonlarla kan bağışı ekibi düzenliyoruz. Sahadayız, bugün de Fenerbahçe’nin konuğu olarak stadyuma geldik. Taraftarları, sporcuları ve kulüp çalışanlarını organizasyona davet etti ve biz kan bağışı toplamaya başladık. 3 gün buradayız, perşembe, cuma ve cumartesi günü. Biz bu organizasyon vesilesi ile kan vermek isteyen herkesi buraya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.


Kan bağışı sonrasında diğer vatandaşların da destek vermesi gerektiğini söyleyen İlhan Efe, “Halk olarak bu depremden dolayı çok üzgünüz. Destek olarak yardım merkezlerinde çalışıyoruz, hazırlanan malzemeleri araçlara yüklemeye yardımcı oluyoruz. Başlatılan kampanya dahilinde kan bağımızı yapıyoruz ve herkese sesleniyorum kan bağımızı yapalım, desteklerimizi esirgemeyelim” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Minik Melikeye afet çadırında doğum günü sürpriziÖnceki Haber

Minik Melikeye afet çadırında doğum günü...

Başkan Alan deprem bölgelerinde görev alan personellere teşekkür ettiSonraki Haber

Başkan Alan deprem bölgelerinde görev al...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar