160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Fenerbahçe, FC Lugano maçı hazırlıklarına başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçe, FC Lugano maçı hazırlıklarına başladı
Abone ol
Fenerbahçe, Uefa şampiyonlar Ligi 2. ön Eleme Turu Rövanş Maçında Isviçre Temsilcisi Fc Lugano Ile 30 Temmuz Salı Günü Sahasında Oynayacağı Karşılaşmanın Hazırlıklarına Bugün Sabah Saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde Yaptığı Antrenmanla Başladı.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında İsviçre temsilcisi FC Lugano ile 30 Temmuz Salı günü sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Sarı-lacivertlilerde yeni transfer Youssef En-Nesyri’de takımla çalıştı.

Antrenman öncesi futbolcular, Ferdi Kadıoğlu’nun 200. maçını tebrik ederek özel olarak hazırlanan 200 numaralı Ferdi Kadıoğlu forması hediye etti.

Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde yapılan antrenman; ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Ardından core ve kuvvet çalışması yapan futbolcular, 2 gruba ayrılarak pas çalışması ve taktiksel çalışmalar yaptı. Son bölümde ise futbolcular bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Sarı-lacivertliler, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Lokantacılar Odasından 10 bin kişilik aşure ikramıÖnceki Haber

Lokantacılar Odasından 10 bin kişilik aş...

Doğum hastası kadın için helikopter ambulans havalandıSonraki Haber

Doğum hastası kadın için helikopter ambu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar