160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Evin bahçesini kenevir tarlasına çevirmişler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Evin bahçesini kenevir tarlasına çevirmişler
Abone ol
AKSARAY’DA MÜSTAKİL EVİN BAHÇESİNDE KENEVİR YETİŞTİREREK ESRAR ÜRETİMİ YAPAN 1’İ KADIN 4 KİŞİ JANDARMANIN OPERASYONUYLA SUÇÜSTÜ YAKALANDI.

Aksaray’da müstakil evin bahçesinde kenevir yetiştirerek esrar üretimi yapan 1’i kadın 4 kişi jandarmanın operasyonuyla suçüstü yakalandı.


Uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde detaylı çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile İstihbarat Şubesi ekipleri Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde bulunan müstakil bir evde uyuşturucu ticareti yapıldığına yönelik bilgi aldı. Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri adresi belirlenen müstakil evi ve içerisinde yaşayan 4 şüpheliyi takibe aldı. 6 gün boyunca teknik ve fiziksel olarak yapılan takibin ardından yeterli delil ve bulgulara ulaşan jandarma ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Müstakil eve yönelik gerçekleştirilen operasyonda Yusuf Ç. (54), Gökhan T. (35), Mert Ç. (24) ve Rabia D. (25) suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Evde narkotik detektörü “Kaput” isimli köpekle birlikte yapılan aramalarda 750 gram esrar maddesi, bir miktar metamfetamin maddesi, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi. Adeta kenevir tarlasına çevrilmiş evin bahçesinde ise 408 kök ekili kenevir bitkisi elde edildi.


Gözaltına alınan 1’i kadın 4 kişi sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülürken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bergama Kültür ve Sanat Festivali, 5. gününü dolu dolu tamamladı Önceki Haber

Bergama Kültür ve Sanat Festivali, 5. gü...

Samsunspor efsanelerinden Samsunspor futbolcularına destek Sonraki Haber

Samsunspor efsanelerinden Samsunspor fut...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar