160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

EURO 2024ün açılış maçında Fransız hakem Clement Turpin düdük çalacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EURO 2024ün açılış maçında Fransız hakem Clement Turpin düdük çalacak
Abone ol
2024 Avrupa Futbol şampiyonası’nın (euro 2024) Açılış Maçı Olan Almanya-iskoçya Karşılaşmasında Fransa Futbol Federasyonu’ndan Hakem Clement Turpin Görev Yapacak.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın (EURO 2024) açılış maçı olan Almanya-İskoçya karşılaşmasında Fransa Futbol Federasyonu’ndan hakem Clement Turpin görev yapacak.

Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek EURO 2024’ün açılış maçı, 15 Haziran Cuma günü TSİ 22.00’de Almanya ile İskoçya arasında oynanacak. Müsabakada FIFA kokartlı Fransız hakem Clement Turpin düdük çalacak. Turpin’in yardımcılıklarını yine Fransa Futbol Federasyonu’ndan Nicolas Danos ile Benjamin Pages yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise François Letexier olacak.

Açılış müsabakasında VAR koltuğunda ise Fransız Jerome Brisard oturacak. AVAR’da da Fransız Willy Delajod ile İtalyan Massimiliano Irrati görev yapacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Büyükkılıçtan büyükşehir kurslarına davet Önceki Haber

Başkan Büyükkılıçtan büyükşehir kursları...

Şarja takılı bırakılan taşınabilir batarya patladı, evde yangın çıktı Sonraki Haber

Şarja takılı bırakılan taşınabilir batar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar