27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

ESTÜde resmi yazışma eğitimi düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ESTÜde resmi yazışma eğitimi düzenlendi
Abone ol
Cumhurbaşkanlığı Idari Işler Başkanlığı'nca Yürütülen 'her Idarede Bir Resmi Yazışma Eğiticisi' Programı çerçevesinde, Eskişehir Teknik üniversitesi (estü) Daire Başkanları, şube Müdürleri Ve Fakülte/yüksekokul/enstitü Sekreterlerine Yönelik 'resmi Yazışma Eğitimi' Düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı’nca yürütülen ’Her İdarede Bir Resmi Yazışma Eğiticisi’ programı çerçevesinde, Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Sekreterlerine yönelik ’Resmi Yazışma Eğitimi’ düzenlendi.

Program çerçevesinde 19 - 20 Aralık 2023 tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinde gerçekleştirilen ve ESTÜ temsilcilerinin de katıldığı resmi yazışma eğitiminde edinilen bilgiler, 19 Mart 2024 tarihinde Mühendislik Fakültesi Seminer Salonu’nda ESTÜ’de görev yapan daire başkanları, şube müdürleri ve fakülte/yüksekokul/enstitü sekreterleriyle paylaşıldı. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığınca resmî yazışma süreçlerinde uygulama birliğinin sağlanması amacını taşıyan ’Her İdarede Bir Resmî Yazışma Eğiticisi’ hedefi doğrultusunda düzenlenen ’Resmî Yazışma Eğiticilerinin Eğitimi’ programlarının 5 Aralık 2023 ile 31 Ocak 2024 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen eğitimlerine, 208 üniversiteden 526 temsilci, 17 bakanlık, Cumhurbaşkanlığı’na bağlı 15 kurum, kuruluş ve ofis, 30 büyükşehir belediyesi ile il belediyeleri temsilcileriyle toplam bin 393 eğitici yer aldı. Eğitimlere ESTÜ temsilcileri olarak ise İnsan Kaynakları Gelişimi Destek Birimi Müdürü Öğr. Gör. Dr. Betül Gümüş, Emre Yahni ve Gizem Karalı katıldı.

Mühendislik Fakültesi Seminer Salonu’nda 19 Mart 2024 tarihinde Personel Dairesi Başkanlığı ve İnsan Kaynakları Gelişimi Destek Birimi iş birliğinde Öğr. Gör. Dr. Betül Gümüş ve Emre Yahni eğitmenliğinde gerçekleştirilen eğitimde ise belge ve belge yönetimi, gizlilik dereceli belgeler, e-yazışma teknik rehberi, belgenin çoğaltılması, gönderilmesi, alınması ve iade edilmesinde uyulması gereken kurallar, resmî yazışmalarda uygulanacak usul ve esaslar ile ilgili konularda bilgiler paylaşıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de Yağmurlu Hava Hakim OlacakÖnceki Haber

Osmaniye’de Yağmurlu Hava Hakim Olacak

Diyarbakırda Nevruz kutlaması başladıSonraki Haber

Diyarbakırda Nevruz kutlaması başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar