160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Esnaf Kefalet başkanına makamında silahlı saldırı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esnaf Kefalet başkanına makamında silahlı saldırı
Abone ol
ZONGULDAK’IN EREĞLİ İLÇESİNDE ESNAF SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI MEHMET AZMAN MAKAMINDA UĞRADIĞI SİLAHLI SALDIRI SONUCU YARALANDI.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı.


Olay, ilçeye bağlı Müftü Mahallesi üzerinde bulunan Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi binasında medyana geldi. İddiaya göre, saat 13.15 sıralarında Kdz. Ereğli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne gelen 42 yaşındaki Erdem B. aralarında alacak-verecek mevzusu bulunduğunu iddia ettiği Başkan Mehmet Azman ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Erdem B. Üzerinde bulunan silahı çıkartarak Azman’ın ayağına bir el ateş etti. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren zanlı olay yerinden kaçarken, kanlar içerisinde yerde kalan Başkan Azman için 112 çağrı merkezine bilgi verildi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ile polis sevk edildi. Azman olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Silahlı saldırı olayını gerçekleştiren zanlı ise silahı ile birlikte polise teslim oldu.


Savcılık olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bolu Dağı Tünelindeki kazada hayatını kaybeden genç, ağabeyi ile aynı kaderi paylaştıÖnceki Haber

Bolu Dağı Tünelindeki kazada hayatını ka...

Antalya’da HES’ten kablo çalan 2 şüpheli yakalandıSonraki Haber

Antalya’da HES’ten kablo çalan 2 şüpheli...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar