160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Eskipazar MYO tercih eden öğrencilerin barınma, ulaşım ve güvenlik konuları ele alındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eskipazar MYO tercih eden öğrencilerin barınma, ulaşım ve güvenlik konuları ele alındı
Abone ol
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ESKİPAZAR MESLEK YÜKSEKOKULUNU TERCİH EDEN ÖĞRENCİLERİN BARINMA, ULAŞIM VE GÜVENLİK KONULARI VALİ FUAT GÜREL BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN TOPLANTIDA DEĞERLENDİRİLDİ.

Karabük Üniversitesi Eskipazar Meslek Yüksekokulunu tercih eden öğrencilerin barınma, ulaşım ve güvenlik konuları Vali Fuat Gürel Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi.


Bir dizi ziyaretler için Karabük’ün Eskipazar ilçesinde bulunan Vali Gürel, KYK Yurtlarında incelemelerde bulunarak Eskipazar Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen değerlendirme toplantısına başkanlık yaptı.


Meslek Yüksekokulunu tercih eden öğrencilerin barınma, yemek ve güvenlik durumları hakkında Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz’dan, öğrenci sayısı ve yurt kapasiteleri hakkında da Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven’den bilgiler alan Vali Fuat Gürel, 3 Ekimde başlayacak 2022-2023 Eğitim öğretim yılı öncesinde gerekli çalışmaların tamamlanması yönünde talimatlarda bulundu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Köşk barajında çalışmalar aralıksız devam ediyorÖnceki Haber

Köşk barajında çalışmalar aralıksız deva...

Yılın ilk yarısında yüzde 78 büyüyenSonraki Haber

Yılın ilk yarısında yüzde 78 büyüyen

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar