27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Esenyurtta yaşayan 73 yaşındaki Hatice Tütün “Kapımızı yalnız onlar çalıyor”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurtta yaşayan 73 yaşındaki Hatice Tütün “Kapımızı yalnız onlar çalıyor”
Abone ol
Esenyurt’ta Yaşayan 73 Yaşındaki Hatice Tütün, Kendisini Evinde Ziyaret Eden Esenyurt Belediyesi Ekiplerine Teşekkür Ederek: “burada Pek Kimseyi Tanımıyoruz Ama Belediye Yetkilileri Kapımızı çalıyor, Bizi Ziyaret Ediyorlar. Onlar Bizi Aileleri Olarak, Ben De Onları Evladım Olarak Görüyorum,” Dedi.

Esenyurt’ta yaşayan 73 yaşındaki Hatice Tütün, kendisini evinde ziyaret eden Esenyurt Belediyesi ekiplerine teşekkür ederek: “Burada pek kimseyi tanımıyoruz ama belediye yetkilileri kapımızı çalıyor, bizi ziyaret ediyorlar. Onlar bizi aileleri olarak, ben de onları evladım olarak görüyorum” dedi.

Sosyal belediyecilik anlamında çalışmalarına devam eden Esenyurt Belediyesi, engelli ve yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor. Ekipler, haftalık periyotlarla yapılan ziyaretlerde, vatandaşların taleplerini dinliyor. Ekipler, ziyaretlerde yaşlı ve engellilere çeşitli hediyeler ile Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un mesajının yer aldığı mektubu da iletiyor. Belediye ekiplerini evlerinde misafir eden vatandaşlar, yapılan ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür etti.

“Onları evladım olarak görüyorum”

Yapılan ziyaretlerden memnun kaldığını söyleyen Hatice Tütün: “Sorunlarımızı, önerilerimizi ve taleplerimizi dinleyerek bize yardımcı oluyorlar. Belediyenin sunduğu hizmetler hakkında bize bilgilendirme yapıyorlar. Biz de bu bilgiler çerçevesinde belediyenin bize tanımış olduğu hizmet ve haklardan faydalanma imkânı bulabiliyoruz. Buradan Esenyurt Belediyesi’ne, bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emetin talepleri Bakan Yumaklıya iletildiÖnceki Haber

Emetin talepleri Bakan Yumaklıya iletild...

Emette trafik sorunu masaya yatırıldıSonraki Haber

Emette trafik sorunu masaya yatırıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar