160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Erzurumda 2. OSB yönetim kurulu toplantısı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erzurumda 2. OSB yönetim kurulu toplantısı yapıldı
Abone ol
2. Organize Sanayi Bölgesi Mart Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Erzurum Valisi Mustafa çiftçi, Başkanlığında Gerçekleştirildi.

2. Organize Sanayi Bölgesi Mart ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, başkanlığında gerçekleştirildi.

Gündemdeki konular ile bölgedeki yatırımcıların sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantıda 2. OSB Müdürü Fırat Karakaya yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ağırlıklı olarak 3. Etap alanın genişletilmesiyle ilgili çalışmaların ele alındığı toplantıya; Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı ve 2. OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Saim Özakalın, 2. OSB Müdürü Fırat Karakaya ile ETÜ Öğretim Görevlisi Dr. Babek Karimi katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erzurumda turizm gündemi Önceki Haber

Erzurumda turizm gündemi

İlk Türk Astronot Gezeravcı, Kahramanmaraşlı Öğrencilerle Buluştu Sonraki Haber

İlk Türk Astronot Gezeravcı, Kahramanmar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar