02 Ekim 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Erzincanda ÇEDES kapsamında Mevlid-i Nebi programı düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erzincanda ÇEDES kapsamında Mevlid-i Nebi programı düzenlendi
Abone ol
Erzincan’da çedes Kapsamında Mevlid-i Nebi Programı Düzenlendi

Erzincan’da "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (ÇEDES) projesi kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan Mevlid-i Nebi programı gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen programa İl Müftü Yardımcıları Rahmi Elen ve Semiha Keleş ile İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Demir, şube müdürleri, öğretmenler, veliler ve davetliler katıldı.

Program, öğrencilerin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Etkinlikte öğrenciler tarafından naat ve ilahiler seslendirilirken, Hz. Muhammed’in hayatı ve örnek kişiliğine ilişkin sunumlar yapıldı.

ÇEDES projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte çevre bilinci, toplumsal sorumluluk ve milli-manevi değerlerin önemine vurgu yapıldı.

Programa Yunus Emre Ortaokulu, Demirkent TOKİ İlkokulu, TOBB Binali Yıldırım Proje İmam Hatip Lisesi, Elaaddin Elmas İmam Hatip Lisesi ile Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri katkı sundu.

Program sonunda konuşan katılımcılar, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlere, koordinatörlere ve öğrencilere teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rus turistlerin Samsuna olan ilgisi sürüyor: Astoria Grande Samsunda Önceki Haber

Rus turistlerin Samsuna olan ilgisi sürü...

Tosya Belediyesinden sarıkılçık pirinci açıklaması: Sahiplenilmesine yönelik girişimler, coğrafi işaret hukukuna aykırılık teşkil etmektedir Sonraki Haber

Tosya Belediyesinden sarıkılçık pirinci...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar