27 Mayıs, 2024, Pazartesi
DOLAR32.2083
EURO34.9352
ALTIN2414.9

Erzin belediye başkanı CHP’den yeniden aday gösterildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erzin belediye başkanı CHP’den yeniden aday gösterildi
Mehmetçik Vakfı Kurban Bağışı
Abone ol
Hatay’ın Erzin ilçesi Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu partisi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından tekrar aday gösterildi. Elmasoğlu aday gösterilmesi sonrası yaptığı ilk açıklamada “Belediye başkanlığına yeniden aday olarak layık görülmenin heyecanını yaşıyorum” dedi.

Hatay’ın Erzin ilçesi Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu partisi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından tekrar aday gösterildi. Elmasoğlu aday gösterilmesi sonrası yaptığı ilk açıklamada “Başkanlığına yeniden aday olarak layık görülmenin heyecanını yaşıyorum” dedi.

CHP’li Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu partisi tarafından yeniden aday gösterildi. Başkan Elmasoğlu yaptığı açıklamada

“Dün akşam MYK, ardından parti meclisi kararımız ile yeniden Erzin belediye başkanı adayı olarak gösterilmenin, doğduğum, yaşadığım yere bir beş sene daha hizmet edebilmek, yarım kalan işlerimizi tamamlamak adına belediye başkanlığına yeniden aday olarak layık görülmenin heyecanını yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

bu heyecanı hiçbir zaman şahsım adına, koltuk uğruna hissetmediğinin altını çizen Başkan Ökkeş Elmasoğlu şöyle devam etti:

“Heyecanım hep hizmet etmenin, yaptıklarımızla mutlu olacak olan vatandaşlarımızın mutluluğunu görmek için oldu.

Heyecanımız yaşanılası bir Erzin yolunda kalan işlerimizi tamamlayabilme fırsatını yakalamanın heyecanı. İnanıyorum ki samimiyetimize inanan ve yaptıklarımızı gören tüm Erzinliler bizlere sahip çıkacak ve yarım kalan ve yapacağımız işler için bizlere yeniden yetki verecektir.

Beni bu göreve layık gören başta genel başkanımız özgür özel ve yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Gökhan Zeybek olmak üzere MYK ve parti meclisi üyelerimize, desteğini esirgemeyen, bana inanan herkese çok teşekkür ediyorum.

İnşallah onları mahcup etmeyeceğiz. Netice olarak ben aday olarak belirlensem de bu doğrultuda partimizin diğer aday adayları ile birlikte el ele kol kola bu seçim süreci yürüteceğimizi de kamuoyunun bilmesini istiyorum”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Niğdede Filistine destek programı düzenlendiÖnceki Haber

Niğdede Filistine destek programı düzenl...

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı İşliyen: Arap liderlerinin kalplerini dünya sevgisi istila etmişSonraki Haber

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı İşliyen...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar