28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3208
EURO35.1084
ALTIN2300.2

Ereğli Belediyesi sokak hayvanlarına sahip çıkıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ereğli Belediyesi sokak hayvanlarına sahip çıkıyor
Abone ol
KONYA’NIN EREĞLİ İLÇE BELEDİYESİ, SOKAK HAYVANLARINI SAHİPSİZ BIRAKMIYOR. EKİPLER KURULAN SOKAK HAYVANLARINI BESLEME ODAKLARI’NA VE MUHTELİF NOKTALARA HAYVANLARIN MAMA VE SU İHTİYAÇLARINI BIRAKIYORLAR.

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, kurulan Sokak Hayvanlarını Besleme Odakları’na ve muhtelif noktalara hayvanların mama ve su ihtiyaçlarını bırakıyor.


Ereğli Belediyesi tarafından birçok noktada kurulan Sokak Hayvanlarını Besleme Odakları; hem hayvanlarda alışkanlık oluşturması hem de bu konuda duyarlı vatandaşların kullanabilecekleri alanlara bırakıldı. Soğuk havalarda yiyecek bulma noktasında zorlanan sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını giderme açısından duyarlı davranan Ereğli Belediyesi, bu anlamda sokak hayvanlarını sahipsiz bırakmıyorlar.



“Hayvanlar bizim dostumuzdur”


Sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösterdiklerine dikkat çeken Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Belediye hizmetleri çerçevesinde rutin hizmetlerimizi eksiksiz ve aksatmadan gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bunun yanında sosyal belediyeciliğin gerektirdiği ölçüde de hizmet etmeye özen gösteriyoruz. Ekiplerimiz özveri ile gece gündüz demeden emeklerini esirgemiyorlar. Tabi sokak hayvanlarını korumak da bizim hem asli hem de vicdani görevlerimiz arasındadır. Hayvanlar, bizim dostumuzdur. Tüm hemşerilerimizin de bu noktada ellerinden geldiğince duyarlı olmalarını rica ediyorum. İnsan olmanın gerektirdiği ölçülerde de adam gibi hizmet etmek hemşerilerimize verdiğimiz en önemli garantidir. Bu çerçevede de hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. İnsanımızı sevmeye, hayvanlarımızı korumaya, yoksullarımızı kollamaya ve tüm hemşerilerimizi kucaklamaya bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Kaplan, gazetecilere yapılan saldırıyı kınadıÖnceki Haber

Başkan Kaplan, gazetecilere yapılan sald...

AK Partili Yıldızdan Akşeneri terleten sorularSonraki Haber

AK Partili Yıldızdan Akşeneri terleten s...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar