16 Ekim 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Erciyeste kayak sezonu tüm hızıyla devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erciyeste kayak sezonu tüm hızıyla devam ediyor
Abone ol
Türkiye'nin önemli Kış Turizmi Merkezlerinden Olan Erciyes Kayak Merkezi'nde Sezon Tüm Hızıyla Devam Ederken Hafta Sonu Pistler Yine Kayakseverlerle Doldu.

Türkiye’nin önemli kış turizmi merkezlerinden olan Erciyes Kayak Merkezi’nde sezon tüm hızıyla devam ederken hafta sonu pistler yine kayakseverlerle doldu.

Türkiye’nin en uzun kayak pistine sahip Erciyes’te, hafta sonunu geçirmek isteyen vatandaşlar hem pistlerde hem de teleferiklerde yoğunluk oluşturdu. Kış aktiviteleri için Kayseri’yi tercih eden yerli ve yabancı turistler karın tadını çıkardı. Erciyes Kayak Merkezi’nde oluşan yoğunluk ise dron ile görüntülendi.

Kar kalınlığı 270 santime ulaştı

Öte yandan son günlerde yağan kar ile birlikte pistlerde de kar kalınlığı rekor seviyelere ulaştı. Pistlerde en son ölçülen kar kalınlığı 270 santim olurken, kayak merkezi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atça Şehit Mutlu Uçar Anadolu Lisesinde Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Toplantısı Önceki Haber

Atça Şehit Mutlu Uçar Anadolu Lisesinde...

Atakumda kadınlar için hafta boyu programlar düzenlenecek Sonraki Haber

Atakumda kadınlar için hafta boyu progra...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar