29 Nisan, 2024, Pazartesi
DOLAR32.3687
EURO34.8022
ALTIN2439.7

Erbakan, “Milletimiz Akın Akın Yeniden Refaha Koşuyor”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erbakan, “Milletimiz Akın Akın Yeniden Refaha Koşuyor”
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Trabzon ziyareti kapsamında Arsin ilçesinde partililerle buluşarak önemli açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Trabzon ziyareti kapsamında Arsin ilçesinde partililerle buluşarak önemli açıklamalarda bulundu.

Erbakan, partisinin hızla büyüdüğünü ve 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde güçlü bir performans sergileyeceklerini belirtti.

Partisinin üye sayısının 470 bini aştığını ifade eden Erbakan, son altı ayda yaşanan yüzde 85'lik büyümenin Türkiye siyasetinde dikkate değer bir başarı olduğunu vurguladı.

Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin Türkiye siyasetinin en hızlı büyüyen partisi olduğunu dile getirerek, 31 Mart seçimlerinde bu büyümeyi sandıklara yansıtarak ahlaklı belediyecilik dönemini başlatacaklarını söyledi.

Trabzon'un, babası Necmettin Erbakan'ın memleketi olduğunu hatırlatan Fatih Erbakan, burada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Erbakan, Trabzonlu hemşehrileriyle buluşmanın ve mübarek Ramazan ayında bir araya gelmenin önemine vurgu yaparak, Erbakan hocanın yaşamının önemli bir bölümünün geçtiği bu şehre hizmet etmenin kendileri için büyük bir onur olduğunu ifade etti.

Ayrıca, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lokman Öztürk ve Arsin Belediye Başkan adayı Hamza Bilgin'e destek çağrısında bulunan Erbakan, Trabzonlulara ve hemşehrilerine en hayırlı hizmetleri sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye siyasetinin en hızlı büyüyen partisi olduğunu söyleyen Erbakan, “Trabzon'a ve Trabzonlulara hizmet bizler için bir şereftir inşallah.

Cenab-ı Allah bu şerefi bizlere nasip eylesin. Tüm Türkiye'de meydanlarda, caddelerde, sokaklarda Yeniden Refah rüzgarı esiyor.

Bütün siyaset bilimciler, yorumcular, anket firmaları, hatta rakip siyasi partiler mensuplarına dahi diyorlar ki 'Sahada tek bir rüzgar var, o da Yeniden Refah rüzgarıdır.'

Yine mutabık kaldıkları bir husus bu seçimlerde, 31 Mart’ta oylarını arttıracak tek parti Yeniden Refah Partisi olacak diyorlar. Biz de bunu meydanlarda görüyoruz.

Türkiye'nin her köşesinde bu manzarayı görüyoruz elhamdülillah. 3’e mi, 4’e mi, 5’e mi oylarını katlayacak, bunun tartışmasını yapıyorlar.

14 Mayıs seçimlerinde bizi diğer partililerin içerisinde gösteriyordu anketler. Biz yüzde 3’e yakın oy aldık.

Şimdi aynı anket firmaları Türkiye genelinde Yeniden Refah'ı yüzde 6-8 gösteriyorlar. Bu hesaba göre bu seçimlerde yüzde 20’nin üzerinde inşallah oy alacağız.

Milletimiz akın akın, fevç fevç Yeniden Refah'a koşuyor. Bugün itibarıyla 470 bin üye sayısını geçtik. 6 ayda 260 binden 470 bine, 6 ayda yüzde 85 büyüme demektir.

Yeniden Refah Partisi, Türkiye siyasetinin en hızlı büyüyen siyasi partisidir. İnşallah bu büyümeyi 31 Mart’ta sandıklara yansıtacak, sandıkları patlatacak ve 1 Nisan itibarıyla ahlaklı belediyecilik dönemini başlatacak” diye konuştu.

Erbakan, “Milletimiz neden akın akın, fevç fevç Yeniden Refah'a koşuyor söylüyorum.

Yeniden Refah'ın temsil ettiği Milli Görüş, 96-97’de Erbakan hocamızın başbakanlığında iktidarda oldu.

96-97’deki şartları milletimiz hatırlıyor, o bolluk bereket dönemini hatırlıyor. Yeniden o dönemi yaşamak için Milli Görüş'e, Yeniden Refah'a koşuyor. Olayın özeti bu” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Yumaklı ile görüşürken bayılan kadına ilk müdahaleyi Milletvekili Arslan yaptıÖnceki Haber

Bakan Yumaklı ile görüşürken bayılan kad...

Adalet Bakanı Tunç: ”2002 yılında 9 bin civarında hakim-savcımız varken, bugün bu sayı 24 bine ulaştıSonraki Haber

Adalet Bakanı Tunç: ”2002 yılında 9 bin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar