160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Engelliler Günü’nde tanıtım amaçlı etkinlikler yapılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Engelliler Günü’nde tanıtım amaçlı etkinlikler yapılacak
Abone ol
Osmaniye’de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, iki gün süren tanıtım etkinlikleri düzenlenecek.

Osmaniye’de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, iki gün süren tanıtım etkinlikleri düzenlenecek.

Altı Nokta Körler Derneği Osmaniye Şubesi ile Cebelibereket Görme engelliler Spor Kulübü  tarafından 1 ve 2 Aralık Pazar-Pazartesi günlerinde tanıtım amaçlı sergi  ve müzik programları yapılacağı belirtildi.

Altı Nokta körler Derneği Osmaniye Şube Başkanı Ziya Demez, düzenlenecek olan etkinliklerle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “3 Aralık Dünya engelliler günü nedeniyle, Osmaniye Belediyesi Kent Müzesi bahçesinde iki gün süren tanıtım programları yapacağız.

Engelliler Günü kapsamında farkındalık oluşturmak ve dayanışmamızı güçlendirmek amacıyla tanıtım sergisi yanında müzik programı da gerçekleştireceğiz.

1 Aralık Pazar günü saat:10.30 başlayacak olan etkinliklerimize, 29 Ekim Kadınları Derneği ile Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) üyelerinin de katkıları ile  sergimizin tanıtımı ve diğer etkinlikler düzenlenecektir.

 Sergimizde hem derneğimizi tanıtacak hem de engelli bireylerin toplumdaki rolüne ve haklarına dikkat çekeceğiz.

Tüm Osmaniye halkını bu anlamlı etkinliğimize davet ediyor, sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyoruz.”dedi. 

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Evliyalar şehri Kastamonuda onlarca cami ve mescit gazete ilanıyla satılmış Önceki Haber

Evliyalar şehri Kastamonuda onlarca cami...

Jandarmadan düzensiz göçmen operasyonu Sonraki Haber

Jandarmadan düzensiz göçmen operasyonu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar