160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Emniyet yeşil sahalardan destek verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emniyet yeşil sahalardan destek verdi
Abone ol
ZONGULDAK’IN ÇAYCUMA İLÇESİNDE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ AİLE İÇİ VE KADINA KARŞI ŞİDDETLE MÜCADELE BÜRO AMİRLİĞİ TARAFINDAN DİKKAT ÇEKMEK İÇİN YEŞİL SAHALARDA PANKART AÇILDI.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği tarafından dikkat çekmek için yeşil sahalarda pankart açıldı.


İçişleri Bakanlığınca Kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalık oluşturmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü, Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliğince hazırlanan; " Kadına şiddet insanlık suçudur " yazılı pankart ile Çaycuma İlçe Stadında oynanan Gökçebeyspor –Kayıkçılar G.B Spor ve Sefercikspor – Saltukova Spor 1. Amatör play-off ligi maçlarında futbolcular ve görevli polis memurları tarafında yeşil sahalarda pankartla destek sergilendi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bamsı Beyrek Seyir Terası için ilk kazma vurulduÖnceki Haber

Bamsı Beyrek Seyir Terası için ilk kazma...

Osmaniye’de pedallar kalp sağlığına dikkat çekmek için çevrildiSonraki Haber

Osmaniye’de pedallar kalp sağlığına dikk...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar