160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Elazığspor, İstanbula gitti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elazığspor, İstanbula gitti
Abone ol
Elazığspor, 21 Futbolcuyla K. Bulvarspor Maçı Için Istanbul'a Gitti

Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup’un 12. haftası’nda deplasmanda oynayacağı Kemerkent Bulvarspor maçı için İstanbul’a gitti.

TFF 3. Lig 2. Grup’un 12. haftası’nda Kemerkent Bulvarspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Elazığspor, bu maç için 21 futbolcuyla İstanbul’a gitti. Havayoluyla İstanbul’a giden bordo-beyazlı kafilede; Mesut Saray, Bahattin Köse, Hakan Canbazoğlu, Metin Peker, Fatih Kıran, Burhan Arman, Murat Torun, Mehmet Eksik, Beykan Şimşek, Yiğit Kafkasyalı, Burak Yamaç, Berşan Yavuzay, Hasan Ekici, Hüseyin Turunç, Mehmet Ablay, Mert Altınöz, Mikail Koçak, Yağızcan Erdem, Cengizhan Akgün, Çağrı Yağız Yasak ve Ahmet Ertuğrul Öztürk yer aldı.

Cumartesi günü saat 14.00’te Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadı’nda oynanacak olan maçı Samsun Bölgesi’nden C klasman hakemi Yakup Bakır yönetecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Tavlıdan ilkokul öğretmenine vefaÖnceki Haber

Başkan Tavlıdan ilkokul öğretmenine vefa

Siirtte maden ocağındaki göçükte hayatını kaybeden mühendis Giresunda toprağa verildiSonraki Haber

Siirtte maden ocağındaki göçükte hayatın...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar