160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Tavlıdan ilkokul öğretmenine vefa

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Tavlıdan ilkokul öğretmenine vefa
Abone ol
(soldan Sağa) ünye Kaymakamı Ayhan ışık, Emekli öğretmen Kadir Kızaklı, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ve Ilçe Milli Eğitim Müdürü özgür Tokgöz

Ordu’nun Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilkokul öğretmenini ile bir araya geldi.

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile emekli öğretmen Kadir Kızaklı’yı Atatürk Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Başkan Tavlı, aynı zamanda kendisinin 1970-1976 yılları arasından ilkokul öğretmeni olan Kızaklı’ya çiçek takdim ederek gününü kutladı.

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Öğrencilik yıllarımı hatırlatan ve kendisini bugün sağlıklı bir şekilde gördüğümüz ve sağlıklı bir şekilde ömrünü sürdürmesini temenni ettiğimiz kıymetli öğretmenimizi Öğretmenler Günü’nde ziyaret ederek elini öpmekten ben de ziyadesiyle mutlu oldum. Kendisine sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum. Evlatları ve torunlarıyla nice güzel günler diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Emekli öğretmen Kadir Kızaklı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mutlu olduğunu söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pursaklar Belediyesinden öğretmenlere tatlı sürprizÖnceki Haber

Pursaklar Belediyesinden öğretmenlere ta...

Elazığspor, İstanbula gittiSonraki Haber

Elazığspor, İstanbula gitti

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar