160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Elazığda arama çalışmaları tamamlandı, son kişinin de cansız bedenine ulaşıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elazığda arama çalışmaları tamamlandı, son kişinin de cansız bedenine ulaşıldı
Abone ol
KAHRAMANMARAŞ’TA MEYDANA GELEN İKİNCİ 7.6 ŞİDDETİNDEKİ DEPREMİN ARDINDAN ELAZIĞ’DA BİR BİNA ÇÖKTÜ. TAMAMLANAN ÇALIŞMALARIN ARDINDAN POLİS MEMURU VE BİR ŞAHSIN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ikinci 7.6 şiddetindeki depremin ardından Elazığ’da bir bina çöktü. Tamamlanan çalışmaların ardından polis memuru ve bir şahsın cansız bedenine ulaşıldı.


Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 04.17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Birçok artçı sarsıntının ardından yine Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Bu depremde Elazığ merkeze bağlı Akpınar Mahallesi’nde bir bina çöktü. Enkaz altında biri polis 2 kişinin kaldığı öğrenildi. Havanın kararmasına rağmen enkazda arama kurtarma çalışmaları aralıksız sürdü.


15 saatin ardından ilk olarak polis memuru Halil Baydoğan’ın (52) cansız bedeni çıkartıldı. Ardından 2 çocuk babası Ali Şara’nın (65) cansız bedeni çıkartıldı. Öte yandan şehit polis memuru Baydoğan’ın 2 ay sonra emekli olacağı öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen deprem neticesinde Adanada 109 kişi hayatını kaybetti, 1500 kişinin ise yaralı olduğu öğrenildi. Önceki Haber

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşe...

Depremin 24. saatinde enkazdan kurtulan Deniz umut oldu Sonraki Haber

Depremin 24. saatinde enkazdan kurtulan...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar