13 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Düzcede sağlıkçılara yangın eğitimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düzcede sağlıkçılara yangın eğitimi
Abone ol
Düzce Belediyesi Itfaiye Müdürlüğü, Acil Durum Ve Yangına Müdahale Eğitimlerini Bu Kez Hastane Personeli Için Organize Etti. Atatürk Devlet Hastanesi’nde Düzenlenen Eğitim Seminerine 50 Hastane Personeli Katıldı.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, acil durum ve yangına müdahale eğitimlerini bu kez hastane personeli için organize etti. Atatürk Devlet Hastanesi’nde düzenlenen eğitim seminerine 50 hastane personeli katıldı.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, özellikle yangın başta olmak üzere afet ve acil durumlara zamanında müdahalesi ile adından sıkça söz ettirirken eğitim çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Her yaştan Düzcelinin acil durum ve yangınlara karşı alması gereken tedbir ve müdahale türlerini öğrenmesi gerektiği inancıyla başlatılan eğitim seferberliği bu kez Atatürk Devlet Hastanesi personeli için düzenlendi.

50 hastane personelinin katıldığı eğitim çalışması kapsamında katılımcılara afet ve yangına müdahale semineri düzenlendi. İlk önce teorik bilgilerin aktarıldığı toplantıda interaktif şekilde afet ve yangın müdahale türleri konuşuldu. Sağlık personelleri, aktarılan bilgileri dikkatle dinlerken, Düzce İtfaiyesi yetkilileri eğitim seminerlerinin farklı kurumlarda, düzenli aralıklarla devam edeceğini belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Karadan 23 Nisan mesajı Önceki Haber

GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Karadan 23...

Muşta narkotik operasyonu: 9 şüpheliye adli işlem Sonraki Haber

Muşta narkotik operasyonu: 9 şüpheliye a...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar