160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Düzcede ki sayı 3 bin 262 oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düzcede ki sayı 3 bin 262 oldu
Abone ol
KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ MEYDANA GELEN İKİ DEPREMİN ARDINDAN DÜZCE’YE TOPLAMDA 3 BİN 262 DEPREMZEDE GELDİ. YURTLAR VE ÖZEL ALANLARDA KONAKLAYAN KİŞİLERİN TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında Düzce’ye toplamda 3 bin 262 depremzede geldi. Yurtlar ve özel alanlarda konaklayan kişilerin tüm ihtiyaçları karşılanıyor.


6 Şubatta Kahramanmaraş’da meydana gelen depremlerin ardından bölgede barınma sorunu yaşayan vatandaşlar farklı illere tahliye edilmeye başlanmıştı. Düzce Belediyesi ve bazı kurum ve kuruluşların girişimleri ile deprem bölgelerinden Düzce’ye 3 bin 262 vatandaş getirildi. Bu kişilerin 2 bin 822’si yakınlarının yanlarında barınırken, öğretmen evinde 93, yurtlarda 283, otel veya apartlar da toplamda 64 kişi barınıyor. Bu kişilerin ise tüm ihtiyaçları ilgili kurumlar tarafından karşılanıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sanık Ufuk Akçekaya, cinayet gecesi Gelibolu otogarında panik halinde ve üzeri çamurlu halde görülmüşÖnceki Haber

Sanık Ufuk Akçekaya, cinayet gecesi Geli...

Muşta öğrencilere ücretsiz yemek hizmetiSonraki Haber

Muşta öğrencilere ücretsiz yemek hizmeti

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar