160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Düzce Belediyesinin önceliği yaya

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düzce Belediyesinin önceliği yaya
Abone ol
Düzce Belediyesi Fen Işleri Müdürlüğü Ekipler, şehir Genelinde önceliğini Yayalar Olarak Belirledi. Ekipler Kaldırımlarda Hummalı Bir Mesai Uyguluyor.

DÜZCE (İHA) – Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde önceliğini yayalar olarak belirledi. Ekipler kaldırımlarda hummalı bir mesai uyguluyor.

Düzce’de vatandaşların kullanımında olan kaldırımlar için ekipler yoğun mesai harcamaya devam ediyor. Bu çerçevede Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaya kaldırımlarını daha rahat ve daha güvenli hale getirmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şehrin dört bir yanında kaldırımlara modern ve kent estetiğine uygun hale getiriyor. Önceliğin yaya olduğu ekipler çalışmalarına hava şartlarına göre devam edecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Düzcede yollar artık daha güvenli Önceki Haber

Düzcede yollar artık daha güvenli

Taksilere sıkı denetim Sonraki Haber

Taksilere sıkı denetim

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar