160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Dünyanın sayılı meydanlarından biri olacak, çalışmalar sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dünyanın sayılı meydanlarından biri olacak, çalışmalar sürüyor
Abone ol
Sivas Belediyesi Tarafından 27 Haziran öğretmenler Parkı Ve Eski Numune Hastanesi Yerleşkesine Kazandırılacak Olan Millet Bahçesi Ve Kapalı Otopark Projesi Hız Kesmeden Devam Ediyor.

Sivas Belediyesi tarafından 27 Haziran Öğretmenler Parkı ve eski Numune Hastanesi yerleşkesine kazandırılacak olan Millet Bahçesi ve Kapalı Otopark projesi hız kesmeden devam ediyor.

Sivas Belediyesi kentte yaşayan vatandaşların daha kaliteli vakit geçirebileceği yaşam alanları oluşturmak gece gündüz demeden çalışıyor. Eski Numune Hastanesi alanında yeni bir millet bahçesi kazandırılması için ekipler hummalı bir şekilde mesai harcıyor. 57 bin metrekare alana inşa edilen millet bahçesi projesi içerisinde; Festival Alanı, Tematik Bahçe, Millet Kıraathanesi, 250 Araçlık Kapalı Otopark, Basketbol, Futbol ve Fitness gibi alanları yer alacak. Projenin tamamlanmasıyla tarihi kent meydanı dünyanın sayılı meydanlarından bir haline gelecek.

Alanda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Hilmi Bilgin, "Tarihe açılacak devasa bir koridor niteliğinde millet bahçesi inşa ediyoruz. Çalışmalar tamamlandığında tarihi eserlerimizi çevreyelen yeni bir yaşam alanını şehrimize kazandıracağız" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kütahya Fuarı 28 Temmuz Cuma günü açılıyorÖnceki Haber

Kütahya Fuarı 28 Temmuz Cuma günü açılıy...

Diyarbakırda 38 cami ve yasevinin bakım ve onarımı yapılacakSonraki Haber

Diyarbakırda 38 cami ve yasevinin bakım...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar