28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3313
EURO35.0803
ALTIN2298.7

Dün fırtına sebebiyle ters akan dünyaca ünlü şelale, bugün manzarasıyla çitleri aştırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dün fırtına sebebiyle ters akan dünyaca ünlü şelale, bugün manzarasıyla çitleri aştırdı
Abone ol
DÜN FIRTINADAN DOLAYI TERS AKAN ANTALYA’NIN DÜNYACA ÜNLÜ DÜDEN ŞELALESİ, BUGÜN GÜNEŞLİ HAVADA SUNDUĞU MANZARASIYLA TATİLCİLER VE VATANDAŞLARI BÜYÜLEDİ. TATİLCİLERİ, SAĞANAKTAN DOLAYI DEBİSİ YÜKSELEN ŞELALEYİ DAHA İYİ GÖRÜNTÜLEYEBİLMEK İÇİN UYARI LEVHALARINA ALDIRIŞ ETMEDEN ÇİTLERİ AŞIP UÇURUM KENARINDA BOL BOL FOTOĞRAF VE VİDEO ÇEKİNDİ. ÇİTLERİ AŞAN TATİLCİLERDEN BAHATTİN SEVİNİŞ, “ÇOK TEHLİKELİ AMA MANZARASI CEZBEDİYOR” DEDİ.

Dün fırtınadan dolayı ters akan Antalya’nın dünyaca ünlü Düden Şelalesi, bugün güneşli havada sunduğu manzarasıyla tatilciler ve vatandaşları büyüledi. Tatilcileri, sağanaktan dolayı debisi yükselen şelaleyi daha iyi görüntüleyebilmek için uyarı levhalarına aldırış etmeden çitleri aşıp uçurum kenarında bol bol fotoğraf ve video çekindi. Çitleri aşan tatilcilerden Bahattin Seviniş, “Çok tehlikeli ama manzarası cezbediyor” dedi.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün dün için ‘turuncu kod’ uyarısında bulunduğu Antalya’da etkili olan ve hayatı durma noktasına getiren sağanak ile fırtınanın ardından, bugün şehir merkezinde güneşli hava hakim oldu. Hava sıcaklığının 17 derece ölçüldüğü şehirde, sokağa dökülen vatandaşlarla tatilciler, kıyı şeritlerine gelerek bol bol yürüyüş yaptı, güneşli havanın tadını çıkardı.



Çitleri aştılar


Dün akşam saatlerinde güneyden esen sert rüzgar, Antalya’nın dünyaca ünlü Düden Şelalesi’nin denizle buluştuğu alanda ilginç görüntülere sahne oldu. Fırtınadan dolayı şelale ters yönde akarak denizle değil karayla buluştu. Bugün ise denizle tekrar buluşan şelale, ziyaretçilerine adeta görsel şölen sundu. Yerli ve yabancı turistler, sağanaktan dolayı debisi yükselen şelaleyi daha iyi görüntüleyebilmek için uyarı levhalarına aldırış etmeden çitleri aşıp uçurum kenarında bol bol fotoğraf ve video çekindi.



“Çok tehlikeli ama manzarası cezbediyor”


Çitleri aşan tatilcilerden Bahattin Seviniş, “İstanbul’dan gezmeye geldim. Dün çok kötü bir hava vardı, ıslanmamak için kaçmak zorunda kaldım. Dün sağanak ve fırtına vardı, bugün güneşli hava. Çok şaşırdım. Düden Şelalesi çok güzel, herkese tavsiye ediyorum. Fotoğraf ve video çekmek için çitleri aştım. Çok tehlikeli ama manzarası cezbediyor” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atatürk Üniversitesinde Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler konuşulduÖnceki Haber

Atatürk Üniversitesinde Sosyal ve Beşeri...

Aksarayda kazaya yardıma giden itfaiyeciler ölümden döndüSonraki Haber

Aksarayda kazaya yardıma giden itfaiyeci...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar