160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Dumlupınardan İdilliye kardeş eli uzandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dumlupınardan İdilliye kardeş eli uzandı
Abone ol
Depremzede Kardeş Okul Için Yardım Kampanyası Düzenleyen Trabzon Dumlupınar Ilkokulu, Okul Yönetiminden öğretmenlerine, Velilerden öğrencilere Kadar Herkes El Ele Verip Hazırladıkları çeşitli Hediyeleri Kardeş Okul Gaziantep’in Islahiye Ilçesinde Bulunan Idilli Ilkokulu’na Gönderdi.

Depremzede kardeş okul için yardım kampanyası düzenleyen Trabzon Dumlupınar İlkokulu, okul yönetiminden öğretmenlerine, velilerden öğrencilere kadar herkes el ele verip hazırladıkları çeşitli hediyeleri kardeş okul Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bulunan İdilli İlkokulu’na gönderdi.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve asrın felaketi olarak kayıtlara geçen depremin ardından tek yürek olan Türkiye depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ederek ülke kardeşliğini göz önüne seriyor.

Depremin yaşandığı ilk günden buyana birçok yardım çalışmasına destek olan Dumlupınar İlkokulu bu kez de kardeş okul olarak seçtikleri Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bulunan İdilli İlkokulu için kolları sıvadı. Dumlupınar İlkokulu Müdürü Hamza Çobanoğlu başta olmak üzere okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler, “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” (ÇEDES) projesi çerçevesinde Koordinatör Öğretmen Gülden Yeşilçiçek koordinesinde düzenlenen yardım kampanyasına büyük destek verdi.

Yaptıkları çalışmayla büyük mutluluk yaşayan okul yönetimi, veliler ve öğrenciler, kardeş okul öğrencileri için hazırladıkları giyecek ve kırtasiye malzemelerini İdilli İlkokulu’na gönderdi.

Yardım kampanyasıyla ilgili bilgi veren Dumlupınar İlkokulu Müdürü Hamza Çobanoğlu, “Öğretmenlerimizle, velilerimizle ve miniklerimizle birlikte gerçekten çok güzel birlik ve beraberlik çalışmasına imza attık. Türk Milleti olarak yaşadığımız bu tarifsiz acıyı bir nebzede olsa dindirmeye çalıştık. Tüm öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile birlikte el ele verip birlikten kuvvet doğar sözünü bir kez daha gerçekleştirmiş olduk. Buradan tüm depremzede ailelerimize ve öğrencilerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi ileterek her daim yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ATO Başkanı Baran: “Dünya pazarlarında söz sahibi olmak için e-ihracat kurallarını bilmeliyiz”Önceki Haber

ATO Başkanı Baran: “Dünya pazarlarında s...

AEDAŞ, Yüksek gerilim dalı öğrencilerini saha eğitimleriyle sektöre hazırlıyorSonraki Haber

AEDAŞ, Yüksek gerilim dalı öğrencilerini...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar