160x600
07 Temmuz, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Dulkadiroğlu Belediyesi günlük 19 bin ekmek üretiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dulkadiroğlu Belediyesi günlük 19 bin ekmek üretiyor
Abone ol
DULKADİROĞLU BELEDİYESİ, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÜCRETSİZ EKMEK ÜRETİMİNE BAŞLARKEN, TESİS GÜNLÜK 19 BİN EKMEK ÜRETİM KAPASİTESİNE ULAŞTI.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi tesiste günlük 19 bin ekmek üretim yaparak ihtiyaç sahiplerine ücretsiz ulaştırdığı bildirildi.


Asrın felaketinin ardından vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama adına birçok çalışma yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, ücretsiz ekmek dağıtımı için üretime başladı. Vatandaşların ekmek ihtiyacı için tesis kuran Dulkadiroğlu Belediyesi, günlük 19 bin ekmek üretim kapasitesiyle hizmete başladı.Tesisi ziyaret eden Belediye Başkanı Necati Okay, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.


Ziyareti sonrasında değerlendirmelerde bulunan Başkan Okay: “Büyük felaketin ardından yaraları sarma adına birçok çalışma yaptık. Vatandaşlarımızın hiçbir konuda mağduriyet yaşamaması adına gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz. Ramazan ayı dolayısıyla ekmek ihtiyacı olduğunu gördük. Bunun için de bir tesis oluşturduk. Bu tesisimizde şuan günlük 19 bin adet ekmek üretiliyor. Bu ekmekleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Her mahallemizde çeşitli kurum ve STK’lar tarafından yemek dağıtımı yapılıyor. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak biz de hem kamu külliyesi önünde, hem de farklı mahallemizde bu dağıtımları gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayının bereketiyle bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz”dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
102 yıllık dinmeyen acıÖnceki Haber

102 yıllık dinmeyen acı

Uzmanından uyarı: “Uyandığınızda eklemleriniz ağrıyorsa romatizmanız olabilir”Sonraki Haber

Uzmanından uyarı: “Uyandığınızda eklemle...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar