160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

DSP il ve İlçe örgütlerinden Kılıçdaroğlu’na destek çağrısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DSP il ve İlçe örgütlerinden Kılıçdaroğlu’na destek çağrısı
Abone ol
DSP Muğla İl Başkanı Michael James Aşkar, DSP’nin ya tek başına seçime girmesi ya da hiçbir beklenti içinde olmadan Millet İttifakı’na ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermesi gerektiğine vurgu yaparak, “Partili partisiz bütün Demokratik Solcu kardeşlerimizin de aynı doğrultuda hareket edeceklerine inanıyoruz” dedi.

DSP Muğla İl Başkanı Michael James Aşkar, DSP’nin ya tek başına seçime girmesi ya da hiçbir beklenti içinde olmadan Millet İttifakı’na ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermesi gerektiğine vurgu yaparak, “Partili partisiz bütün Demokratik Solcu kardeşlerimizin de aynı doğrultuda hareket edeceklerine inanıyoruz” dedi.

DSP Muğla İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlıkları adına açıklama yapan İ.G.F. Genel Başkan Yardımcısı, Dünya Barış Elçisi ve DSP Muğla İl Başkanı Michael James Aşkar, seçimlerin tarihi önemine vurgu yaptı.

Seçimlerde kazananın cumhuriyet olacağına inandıklarını ifade eden Aşkar, şunları söyledi: “Demokratik Sol Parti Muğla İl ve İlçe Başkanlıkları olarak ve Demokratik Sol Partiye gönül vermiş Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda ve merhum Genel Başkan Sayın Mustafa Bülent Ecevit'in izinde giden halk, hak özgürlük için bizler söylemek isteriz ki; bu seçimler, Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimidir.

Ya, Cumhuriyet’in bütün kurum ve kazanımlarının içini boşaltan yurdumun her toprağına göz koyup satan her karışına mülteciler ve yobaz zihniyeti dolduran mevcut iktidar yoluna devam edecek… Ya da Atatürk’ün bize en büyük miras olarak bıraktığı Cumhuriyet kazanacaktır.

Biz Demokratik Solcular olarak inanıyoruz ki, zafer, halkın isteği ile tam demokrasiyle Cumhuriyet’in olacaktır. Bu kazanımın öncülüğünü de Demokratik Sol’un kurucusu ve kuramcısı Bülent Ecevit’in Partisi DSP ve baba ocağı olan CHP ve onun şu anki lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığını oy birliğiyle onaylayan ve açıklayan Millet İttifakı ile olacaktır.

SONUNA KADAR VARIZ
DSP’nin ya tek başına seçime girmesi ya da hiçbir beklenti içinde olmadan Millet İttifakı’na ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermesi gerektiğini vurgulayan Aşkar, “Dolayısıyla biz Demokratik Solcular DSP olarak ya tek başına seçime girecek, ya çatımız altında ittifak kurulmasına destek verecek. Ya da kişisel hiçbir beklentimiz olmaksızın Millet İttifakı’nı ve onun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğiz.

Partili partisiz bütün Demokratik Solcu kardeşlerimizin de aynı doğrultuda hareket edeceklerine inanıyoruz. DSP’nin mevcut genel başkanı ve yönetici kadrolarını da aynı noktada buluşmaya davet ediyoruz.

Unutmayınız ve unutturmayınız ki biz milliyetçiliği sokak duvarlarına değil, Kıbrıs'ın Beşparmak Dağlarına, Ege'nin deniz yataklarına Afyon'un haşhaş tarlalarına yazmış bir milletiz. Halk, hak, adalet ve özgürlük için sonuna kadar varız.”

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Depremde kaybolmuştu, mikroçip sayesinde Paşanın sahibi bulunduÖnceki Haber

Depremde kaybolmuştu, mikroçip sayesinde...

Bayburtta 2023 Şubat ayında 58 konut satıldıSonraki Haber

Bayburtta 2023 Şubat ayında 58 konut sat...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar