30 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.3861
EURO34.7687
ALTIN2410.4

DOĞAKA, 34. Yönetim kurulu toplantısını yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DOĞAKA, 34. Yönetim kurulu toplantısını yaptı
Abone ol
Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın 34. Yönetim Kurulu toplantısı DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah başkanlığında Büyük Osmaniye Otelinde yapıldı.
Toplantıya Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Antakya Belediye Başkanı Dr. Lütfü Savaş, Osmaniye İl Genel Meclisi Başkanı Selçuk Acar, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Taşkaya ve DOĞAKA Genel Sekreteri Erdoğan Serdengeçti katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Celalettin Cerrah, yapılan toplantının DOĞAKA’nın 34. Yönetim Kurulu Toplantısı olduğunu kaydederek, “2012 yılı SODES (Sosyal Destek Programı) teklif çağrısı 5 Nisan 2012 tarihi itibariyle ilan edilmişti.

18 Mayıs 2012 tarihinde müracaatlar son bulacak. Bunun yanında Ajansımız tarafından Yeni Bölge Planı hazırlandı. Yeni Bölge Planı ile ilgili çalışmalarımız, DOĞAKA çalışanları tarafından, ilçelerimize kadar indirgenmek suretiyle, ilçelerimizde anlatılıyor.”dedi.

DOĞAKA Kalkınma Kurulu üyelerinin 2009 yılında seçilmiş olduğunu da anımsatan Vali Cerrah, “Bu yıl Kalkınma Kurulu üyelerimizin görev süreleri doldu. Bu nedenle Kalkınma Kurulu üyesi olmak isteyen kamu kurum ve kuruluşları, mesleki kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşlarının müracaatları alındı. Önümüzdeki günlerde Kalkınma Kurulunun yeni üyeleri tespit edilecek.”diye konuştu.

Geçtiğimiz süre içerisinde DOĞAKA’nın iki kez dış denetime tabi tutulduğunu da ifade eden Vali Cerrah, “Yapılan denetim neticesinde DOĞAKA’nın bütün işlemlerinin yasalara uygun olduğu tespit edildi. Bundan dolayı da, DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri olarak, DOĞAKA çalışanlarına teşekkür ediyorum.”dedi.


Toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Osmaniye Haber Ajansı
 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar