160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Diyarbekirspor sezon finaline hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbekirspor sezon finaline hazırlanıyor
Abone ol
2.LİG KIRMIZI GRUP’TA SON 4 HAFTAYA 38 PUANLA KÜME DÜŞME HATTININ 4 PUAN ÜZERİNDE GİREN DİYARBEKİRSPOR, PAZAR GÜNÜ SAAT 15.00’DE DİYARBAKIR STADI’NDA OYNAYACAĞI KAHRAMANMARAŞSPOR KARŞILAŞMASINI SEZONUN EN ÖNEMLİ 90 DAKİKASI OLARAK GÖRÜYOR.

2.Lig Kırmızı Grup’ta son 4 haftaya 38 puanla küme düşme hattının 4 puan üzerinde giren Diyarbekirspor, Pazar günü saat 15.00’de Diyarbakır Stadı’nda oynayacağı Kahramanmaraşspor karşılaşmasını sezonun en önemli 90 dakikası olarak görüyor.


Diyarbekirspor, Kahramanmaraşspor karşılaşmasını kazanarak ligde kalmayı önemli ölçüde garantilemek istiyor. Çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Kulüp Başkanı Turan İlgin, 7’den 70’e tüm Diyarbakır halkını tribünlere davet ederek biletleri ücretsiz yaptıklarını söyledi. İlgin, ”Ligin bitimine az bir zaman kalmışken içinde bulunduğumuz bu zorlu yarışta esas amacımız, bizlere ve Diyarbakır halkına yakışır bir duruşla ligin bitimine kadar galibiyetlerle yolumuza devam etmektir. İçerisinde bulunduğumuz belirsizlik sürecinde ve acabalarla kafamızın karıştığı bu dönemde taraftarımızın ve Diyarbakır halkının desteğiyle evimizde oynayacağımız Kahramanmaraşspor maçında en büyük destekçimiz yine sizler olacaksınız“ dedi.



“Birlikte başaracağız ”


2. Lig’deki ilk senelerinde zor haftalar yaşadıklarını ancak nihayetinde ligde kalacaklarına olan inancının tam olduğunu belirten İlgin, ”Durum ne olursa olsun henüz bu sene tanıştığımız 2. Lig’de kalarak yolumuza devam etmenin amacıyla oynayacağımız maçlarımızın galibiyetle sonuçlanmasını ve galibiyetlerimizi sizlere armağan etmeyi istiyoruz. Pazar günü evimizde oynayacağımız maçın biletleri tüm tribünler için ücretsizdir. 7’den 70’e tüm futbol severleri ve Diyarbakır halkını maça davet ediyorum. Birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şifa kaynağı Çiriş otu tezgahlardaki yerini aldı Önceki Haber

Şifa kaynağı Çiriş otu tezgahlardaki yer...

Şirinyalıda parke çalışmaları başladı Sonraki Haber

Şirinyalıda parke çalışmaları başladı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar