160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Diyarbakırda kadınlar belediyenin projesiyle tarihi yerleri geziyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakırda kadınlar belediyenin projesiyle tarihi yerleri geziyor
Abone ol
DİYARBAKIR’IN KAYAPINAR BELEDİYESİ “BİR GÜNLÜK NEFES” PROJESİ ÇERÇEVESİNDE İLÇENİN KIRSAL MAHALLELERİNDE YAŞAYAN KADINLARI TARİHİ YERLERE GÖTÜRÜYOR.

Diyarbakır’ın Kayapınar Belediyesi “Bir Günlük Nefes” projesi çerçevesinde ilçenin kırsal mahallelerinde yaşayan kadınları tarihi yerlere götürüyor.


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kayapınar Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde yaşayan kadınların hem tarihi yerleri keşfetmelerini hem de rutin hayat akışlarına ara vererek güzel vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla başlatılan proje dahilinde kadınlar ilk olarak Diyarbakır ve Şanlıurfa’daki tarihi ve kültürel mekanları ziyaret etti. 550 kadına ulaşılmasının hedeflendiği proje çerçevesinde yapılan ziyaretlerde kadınlar oldukça eğlenceli ve keyifli saatler yaşıyor.


Programlara kadınların yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Kayapınar Belediyesi çalışanları “Biz ilgiden oldukça memnunuz. Hedefimiz ilçemizdeki kadınlarımızın eğlenip tarihi ve ören yerleri görmelerini sağlamaktır” ifadelerine yer verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediyeden Kuran kursu öğrencileri için mezuniyet töreniÖnceki Haber

Belediyeden Kuran kursu öğrencileri için...

Elazığda bin 276 şahıs sorgulandı, 6 şüpheli yakalandıSonraki Haber

Elazığda bin 276 şahıs sorgulandı, 6 şüp...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar