160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Diyarbakırda jandarmadan ruhsatsız silah operasyonu: 2 tutuklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakırda jandarmadan ruhsatsız silah operasyonu: 2 tutuklama
Abone ol
Diyarbakır’ın çınar Ilçesinde 3 Adet Uzun Namlulu Silah Ve çok Sayıda Mermi Ile şarjör Ele Geçirilirken Gözaltına Alınan 2 şüpheli Tutuklandı.

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde düzenlenen operasyonda 3 adet uzun namlulu silah ve çok sayıda mermi ile şarjör ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Çınar İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda bir adreste ruhsatsız uzun namlulu silah olduğu belirlendi. Adrese düzenlenen operasyonda 2 adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 1 adet FN FAL piyade tüfeği, 11 adet şarjör ve 368 adet fişek ele geçirildi. Ele geçirilen silah ve mühimmatlara el konulurken, yakalanan İ.A. ve S.A. adlı şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AXA Sigorta, yeni bireysel özel sağlık sigortası ürünlerini duyurduÖnceki Haber

AXA Sigorta, yeni bireysel özel sağlık s...

Gaziantepte MİT destekli uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltıSonraki Haber

Gaziantepte MİT destekli uyuşturucu oper...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar